Category Archives: Tablete

Mitoo i7S tableta cu procesor Intel, conectivitate 3G

Nu suntem la prima tableta fabricata de Mitoo despre care va vorbim, insa nu este mare diferenta intre acele tablete si aceasta, o usoara modificare la aspect, pret, si foarte putin umblat la specificatii. Astfel, pentru 300 lei ni se ofera o tableta acceptabila din punct de vedere al specificatiilor, un design simplu, insa avem… Citeste articolul »

Vonino MusicPAD M1 cu sistem audio integrat 2 x 5 W

Dupa cum spune si denumirea tabletei, Vonino MusicPAD M1 este destinata impatimitilor de muzica, avand chiar si forma unei boxe, insa despre design vom poesti ceva mai jos. Pretul cu care soseste in Romania este de putin sub 900 lei, specificatiile fiind probabil cam slabe pentru un asemenea pret. Dupa cum spuneam, aceasta tableta arata… Citeste articolul »

UTOK 10Q Plus tableta accesibila cu ecran de 10 inci

UTOK 10Q Plus se vrea a fi o tableta de nivel mediu a producatorului de origine romana, avand specificatii interesante, chiar daca aspectul exterior al tabletei nu ne inspira prea multa incredere, avand un aspect putin cam invechit. Pe spate avem un plastic de culoare neagra, cu usoare striatii. Capacul este de tip uni-body, adica… Citeste articolul »

Samsung Galaxy Tab A T280 cu procesor Quad-Core

Samsung Galaxy Tab A T280 este o tableta interesanta, deoarece ne ofera un raport calitate/pret foarte bun, pentru mai putin de 700 lei oferindu-ne specificatii ce promit sa ruleze tableta fara pic de lag, un design simplist, dar elegant. Dupa cum spuneam, designul este unul simplist, nu ni se ofera lucruri wow. Pe spatele tabletei… Citeste articolul »