Tableta pentru copii

July 2, 2015

Evolio evoTABBY este perfecta ca tableta pentru copii deoarece este prevazuta cu husa siliconata ce protejeaza impotriva loviturilor accidentale, marind durata de viata, si in acelasi timp ofera un design placut si interesant pentru cei mici. Tableta vine cu o aplicatie de control parental prin care puteti controla accesul la anumite aplicatii sau sa restrictionati accesul la internet.

Ecranul este capacitiv multi-touch TFT cu diagonala de 7 inci si rezolutie 800 x 480. Este marimea ideala pentru o tableta intrucat are doar 300 grame si astfel oferind portabilitate sporita. Procesorul de mare putere Quad Core cu frecventa de 1.3 GHz asigura o rulare cursiva a celor mai noi si mai complexe jocuri, cat si atunci cand utilizati browserul sau in vizionari de filme HD.
tableta pentru copii

Vezi aici promotia la tableta Evolio evoTABBY

Chiar daca are doar 512 MB DDR3, puterea procesorului compenseaza si nu apar probleme la rulare, tableta putand fi folosita de intreaga familie la diferite sarcini fara probleme.

Capacitatea de stocare initiala este de 8 GB din care o mica parte este ocupata de sistemul de operare versiunea 4.4 KitKat de la Android. Versiunea aceasta este perfecta pentru configuratia hardware a tabletei. Pentru a instala toate jocurile dorite de cei mici este recomandat si un microSD de 32 GB spre a nu mai avea grija spatiului.

Tableta Evolio evoTABBY se poate conecta la internet prin modulul wireless 802.11 b/g/n folosind un router cu acelasi standar pentru viteza maxima. Acumulatorul este de 2000 mAh si poate furniza pana la 7 ore de utilizare moderata cu luminozitatea ecranului redusa.

Are doar o singura camera in fata cu rezolutia 0.3 MP care nu o sa va ajute prea mult la poze insa deosebit de utila pentru skype. Nu are slot de cartela pentru internet 3G si nici modul GPS.
O recomand datorita pretului mic cat si a designului interesant si deosebit de util pe care il ofera husa de protectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *