Tableta ieftina si buna Samsung Tab3

June 16, 2015

Cea mai buna optiune cand doriti sa cumparati o tableta ieftina si buna este tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition. Pe langa faptul ca are un raport calitate-pret foarte bun, o gasiti acum si la reducere. Tab3 Lite vine cu un echilibru perfect intre portabilitate si performante. Asa cum ati vazut la alte tablete unde exista anumite compromisuri pe partea de autonomie in detrimentul performantelor sau invers, acest model nu face absolut niciun compromis fiind tableta perfecta atat pentru acasa cat si pentru calatorii.

Conceptul de ultra-portabilitate este implementat cu succes la Tab3, avand 7 inci si o grosime de doar 9,7 mm cat si o forma compacta cu colturile rotunjite ce ofera confort maxim chiar si dupa multe ore de butonat. Desi are un acumulator de 3600 mAh, greutatea este de doar 310g.

Punctul forte la capitolul portabilitate il reprezinta insa autonomia mare de peste 7 ore in regim de rulare fisiere video, sau 6-7 ore browsing pe internet, astfel ca nu mai ai grija incarcatorului de a-l lua cu tine oriunde. De regula acumulatorul ajunge la performanta maxima dupa cateva cicluri complete de descarcare-incarcare.

tableta ieftina si buna

Vezi aici promotia la tableta Samsung Tab3 T113 Lite

Ecranul este TFT LCD capacitive touch screen la rezolutie 1024 x 600 si 16 M culori, oferind unghiuri bune de vizualizare si contrast/culori reale.

Punctul forte la capitolul performanta consta intr-un procesor Quad-Core ce ruleaza la frecventa 1,3 GHz ce va permite sa rulati aplicatii, filme si jocuri noi fara probleme. Procesorul este ajutat de cei 1024 MB DDR3 ce fac fata cu brio taskurilor obisnuite.

Ca si spatiu de stocare avem 8 GB din care o parte ocupa sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat. Se poate instala si card microSD cu o capacitate de maxim 32 GB.

Tableta Samsung Tab3 T113 Lite are doar o singura camera web de 2 MP instalata pe capacul exterior. Acesta poate fi un mic inconvenient daca obisnuiti sa efectuati conferinte video. Camera disponibila beneficiaza de functii inteligente si efecte ce va permit sa faceti fotografii reusite, cat si functii de transfer simplu si rapid al imaginilor.

De asemenea nu dispune de slot pentru cartela, si deci nu poate fi folosita pentru apeluri telefonice sau date mobile 3G/4G. Pentru a va conecta la internet se foloseste modulul wireless 802.11 b/g/n. Prin tehnologia Wi-Fi Direct puteti face schimb facil de fisiere intre device-uri cu aceeasi tehnologie. De asemenea va puteti conecta cu alte gadgeturi prin modulul Bluetooth versiunea 4.0.

Intrucat are incorporat modul GPS puteti instala un software compatibil cu android si astfel va putea deveni foarte utila pentru cautari pe harta sau indicatii de rute atunci cand plecati in calatorii.

As putea spune ca este tableta perfecta pentru intreaga familie, putand fi folosita atat de copii, putandu-se bucura de cele mai noi si complexe jocuri sau desene, cat si de cei mari fiind o tableta care ruleaza fluent atat pe internet cat si filme sau aplicatii obisnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *