Tableta ieftina 3G cu functie de telefon

June 18, 2015

Allview AX5 Nano Q este una dintre cele mai ieftine tablete 3G cu functie de telefon. Datorita displayului de 7 inci, autonomia sporita si o greutate de doar 265g poate devini inlocuitorul pefect pentru smartphone. De asemenea modulul GPS al tabletei va este extrem de util in calatorii in cazul in care nu detineti un GPS dedicat sau un telefon cu GPS.

In orice caz functia 3G este foarte importanta in zonele unde nu aveti acces la wifi, intrucat sunt o multime de oferte avantajoase si optiuni cu internet mobil la cartelele prepay. Astfel ca puteti avea internet pe tableta oriunde va veti deplasa.

Tableta ieftina 3G cu functie de telefon

Vezi aici promotia la tableta Allview AX5 Nano Q

Tableta functioneaza foarte cursiv pe internet sau in vizionari de filme si jocuri datorita procesorului Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz.

Ecranul este LCD, cu rezolutia de 800 x 480 si nu permite unghiuri de vizualizare sporite. Pentru a vedea perfect trebuie sa va uitati perpendicular cu ecranul tabletei.

In functie de uz tableta are o autonomie intre 3 si 5 ore, astfel ca la o utilizare continuu pe jocuri sau browsing timpul maxim este de 3 ore.

Capacitatea RAM este de 512 MB DDR3 suficienta cat sa faca fata taskuri obisnuite, precum vizionare de filme sau browsing cat si unele jocuri mai noi. Spatiul de stocare este de 4 GB din care o mica parte ocupa sistemul de operare Android versiunea 4.4.2. KitKat. Capacitatea de stocare se poate extinde cu inca 32 GB daca folositi un microSD.

Tableta Allview AX5 Nano Q dispune de 2 camere video, cea din fata fiind de 0.3 MP, iar cea de pe exterior de 2.0 MP. Nu sunt performante dar isi fac treaba pentru conferinte skype sau poze facute afara la lumina.

Ca orice alta tableta dispune si de modul Bluetooth prin care va puteti conecta la alte gadgeturi cat si wireless standardul 802.11 b/g/n. Are implementata si functia Wi-fi direct prin care puteti face schimb rapid de fisiere cu prietenii sau cu alte gadgeturi din casa.

Pentru a utiliza tableta ca si telefon va recomand un handsfree pe bluetooth intrucat difuzoarele nu redau vocea la calitate foarte buna, si nici nu este confortabil sa stati cu tableta la ureche.

Pretul foarte bun cat si functiile oferite recomanda de la sine aceasta tableta. Bineinteles in functie de buget puteti opta pentru o tableta mai performanta, cat si pentru un brand consacrat, insa daca doriti o tableta ieftina si cu functii uzuale pentru intreaga familie alegeti acest model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *