Tableta Allview Wi7

June 30, 2015

Allview Wi7 este o tableta ieftina cu specificatii tehnice obisnuite ce se adreseaza iubitorilor de Windows 8.1 si permite sa rulati sarcini obisnuite precum browsing, filme HD, cat si cele mai noi jocuri. Datorita displayului de 7 inci si o greutate de doar 284g tableta poate fi luata oriunde asigurandu-va o autonomie de maxim 5 ore in functie de modul de folosire.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tabletei este procesorul de la Intel, Quad-Core la frecventa 1.33 GHz si 2048 cache ce va garanteaza o rulare fluida a aplicatiilor si paginilor web, cat si a jocurilor preferate. Placa video este tot de la Intel, modelul HD Graphics oferindu-va consum redus de energie si calitate video sporita.

Ecranul are o diagonala de 7 inci cu rezolutia de 1024 x 600 si este capacitiv multi-touch. Nu este IPS ceea ce inseamna ca nu veti vedea la fel de bine din toate unghiurile, permitand vizualizare perfecta doar in anumite unghiuri.
tableta ieftina Allview Wi7

Vezi aici promotia la tableta Allview Wi7

Capacitatea RAM disponibila pe aceasta tableta este de 1024 MB DDR3, iar spatiul de stocare este de 16 GB, putand folosi un microSD cu o capacitate de maxim 32 GB.

Tableta Allview Wi7 dispune de 2 camere web, una in spate de 2 MP pentru a putea face poze sau inregistrari si cealalta de 0.3 MP, mai putin performanta, situata in fata pentru a facilita conferintele video pe skype.

Conectarea la internet o puteti face prin modulul wireless 802.11 b/g/n sau ii puteti atasa un stick usb de date mobile spre a va putea conecta la internet atunci cand nu aveti la dispozitie internet prin wifi. Dispune si de un modul Bluetooth 4.0 pentru a realiza interconectari cu alte device-uri. Acumulatorul este Li-Polymer de 2400 mA si va poate asigura o autonomie de pana la 3 ore de redare video.

Este o tableta recomandata pentru intreaga familie, putand crea mai multi utilizatori si astfel fiecare isi poate seta preferintele sau sa va pastrati documentele in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *