Samsung Galaxy Tab4 T530 tableta performanta 10.1 inci

August 11, 2015

Samsung Galaxy Tab4 T530 este una dintre cele mai performante tablete cu eran de 10 inci si are un raport calitate-pret foarte bun avand in vedere ca majoritatea clientilor care au testat-o au oferit punctaj maxim.

Tableta poate fi folosita de intreaga familie intrucat se pot crea pana la 8 profiluri separate pentru a proteja setarile si documentele personale si de asemenea se pot crea profiluri pentru copii iar fiecare parinte poate controla aplicatiile utilizate de copii cat si timpul petrecut.

Doar cuvinte de lauda la adresa designului tableta fiind foarte subtire si usoara, avand in vedere diagonala mare, greutatea totala este de 487g, iar grosimea nu mai mult de 8 mm. Fiecare detaliu a fost atent construit astfel ca nu s-a omis nici capacul tabletei care ofera un material anti-alunecare avand rol si impotriva zgarieturilor sau petelor.
Samsung Galaxy Tab4 T530

Vezi aici promotia la Samsung Galaxy Tab4 T530

Ecranul ofera o rezolutie de 1280 x 800 cu raport de 16:10 pentru o vizionare imbunatatita, iar aspectul este lucios bucurandu-va de culori vibrante si contrasturi foarte bune indiferent de unghiul de vizualizare.

Performanta este oferita de procesorul este Quad-Core cu frecventa de 1.2 GHz impreuna cu cei 1536 GB de RAM ce ofera o utilizare fluenta indiferent ce sarcini rulati, aplicatiile ruland excelent, inclusiv cele mai noi jocuri.

Capacitate de stocare a tabletei Galaxy Tab4 T530 este de 16 GB din care cativa GB sunt ocupati de catre sistemul de operare Android versiunea 4.4 KitKat, insa puteti extinde spatiul folosind un card de memorie cu capacitatea maxima de 64 GB astfel veti putea descarca jocuri si filme la discretie fara a avea grija spatiului. De asemenea exista si servicii de stocare online precum OneDrive de la Microsoft sau Google Drive fiecare oferind cate 15GB gratuit.

Tableta este echipata cu doua camere web, cea principala de pe capac are rezolutia de 3.15 MP putand sa filmeze in format HD 720p@30fps, iar cea frontala este de 1.3 MP oferind calitate suficient de buna pentru conferinte pe skype.

Conectivitatea la internet se realizeaza prin modulul Wifi care beneficiaza de standardul dual band putandu-se conecta pe 5 GHz oferind viteza maxima. Nu exista slot de cartela pentru conectarea la internet 3G/4G.

Acumulatorul este de mare putere avand 6800 mAh si poate asigura o autonomie maxima de 10 ore de browsing sau vizualizare video, durata scazand daca luminozitatea este setata la maxim sau exista multe aplicatii deschise in acelasi timp.

Daca doriti o tableta performanta si fiabila care va putea fi la fel de utila si peste cativa ani, recomand tableta Samsung Galaxy Tab4 T530 mai ales ca pretul s-a redus considerabil in ultima perioada.

Samsung Galaxy Tab4 T530 tableta performanta 10.1 inci on August 11, 2015 rated 5.0 of 5

2 thoughts on “Samsung Galaxy Tab4 T530 tableta performanta 10.1 inci

 1. pongracz eva

  Te rog afiseaza preturile pentru ca importnt este cat costa

  Reply
  1. Ingineru' Post author

   Mai sus poti sa dai click unde scrie Vezi aici promotia la Samsung Galaxy Tab4 T530 si te va redirectiona catre eMAG. Scopul acestui site este doar sa prezinte informatii suplimentare si obiective despre tablete fara a vinde.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *