Lenovo Yoga Tab3 tableta Quad-Core cu ecran IPS 10.1 inci

April 3, 2016

Lenovo nu produce prea des tablete, insa si cand o face, realizeaza o capodopera precum Lenovo Yoga Tab3. Designul este unul cu totul revolutionar, tableta avand chiar si un suport metalic ce poate tine tableta in picioare fara nicio problema, suport ce se poate introduce inapoi in mica adancitura dupa ce utilizatorul si-a terminat treaba.

Tot in acea zona ni se ofera si un “buton”, ce reprezinta de fapt senzorul de puls. Avem niste linii destul de groase, in jur de 9.5 milimetri in cel mai gros punct, adica in jurul acestui suport ce se poate intoarce la 90 de grade. Pe partea din fata, avem un ecran de 10 inch bine ingradit de liniile groase, de culoare neagra mata.
Lenovo Yoga Tab3
Tot pe partea din fata mai dam si peste inscriptia “Lenovo”, incriptie realizata dintr-un plastic lucios. Mai avem un difuzor destul de puternic, si foarte proeminent, precum si o camera principala de 8 megapixeli, imaginile putand fi redate la o calitate buna. De mentionat mai este si ca senzorul poate filma la calitate HD.

Spatele este unul realizat dintr-un plastic negru mat, ce se simte destul de placut la atingere, precum si suportul ce introdus in adancitura sa, ofera o senzatie de usor curbat spatelui tabletei Lenovo Yoga Tab3. De altfel, pe spatele terminalului ni se mai prezinta si inscriptia gamei, si anume “YOGA”, de culoare argintie, putin proeminent.

Cam atat despre aspectul de-a dreptul surprinzator al tabletei Lenovo Yoga Tab3, acum sa spunem si despre specificatiile tehnice. Pentru inceput, beneficiem de un procesor produs de Qualcomm, procesor denumit “Qualcomm APQ8009”, model cu paru nuclee, tactat la 1.3 GHz.

Memoria RAM este una de 1 GB, suficient pentru pretul de aproximativ 900 lei, pret cu care se vinde in acest moment la noi in tara.

Ca si memorie de stocare, dam peste 16 GB, insa nu ni se ofera posibilitatea de a extinde memoria de stocare. De altfel, tableta nu ne ofera nici conectivitate 3G, sau 4G, fiind un clasic “PC Tablet”.

Lenovo Yoga Tab3 tableta Quad-Core cu ecran IPS 10.1 inci on April 3, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *