eSTAR Moon HD tableta ieftina cu GPS si Android 5.1

April 5, 2016

eSTAR Moon HD este cu siguranta una dintre cele mai ieftine tablete fabricate de cei de la eSTAR, facand parte din aceeasi gama cu modelele “Jupiter” sau “Grand”, modele cu succes destul de rasunator conform datelor celor de la eSTAR, o companie nu demult infiintata ce se ocupa in special cu producerea de tablete si televizoare,

Brandul eSTAR pare sa castige o parte mica din consumatori cu ajutorul specificatiilor pe care le incorporeaza in niste device-uri destul de ieftine. Astfel, chiar si aceasta tableta beneficiaza de niste specificatii bune, in concordanta cu pretul de aproximativ 300 lei.
eSTAR Moon HD
Putem spune ca procesorul este unul bine ales, fiind un Quad-Core fabricat de MediaTek, mai exact modelul Cortex A7, ce este tactat la 1.3 GHz. Ca si memorie RAM, avem o singura placa de 512 MB RAM, o memorie de tip DDR3. Pare putin, insa cei de la eSTAR au luat putin de la memoria RAM pentru a adauga ceva la celelate lucruri.

Memoria interna a lui eSTAR Moon HD este de 8 GB, insa poate fi extinsa la 32 GB doar ajutandu-ne de un card microSD. Si camera surprinde, deoarece, pentru pretul de doar 300 lei, ni se ofera atat camera principala cat si camera frontala.

Camera principala are un senzor de 2 megapixeli, iar camera frontala ne ofera poze la o calitate de 0.3 megapixeli. Ecranul de 7 inch ne ofera imagini la rezolutia de 1024 x 600 pixeli, in timp ce, touch-screen-ul este unul capacitiv in 5 puncte, lucru destul de intalnit incepand cu anul 2015 pe mai toate tabletele.

Putem sa-i spunem ca este chiar un phablet, deoarece, ecranul de 7 inch nu pare atat de mare, iar daca ne gandim ca avem chiar si posibilitatea de 2G sau 3G, nimic nu ne mai poate opri din a transforma tableta intr-un phablet.

Probabil bateria de doar 2.500 mAh este un punct slab al tabletei, neoferindu-ne o autonomie prea ridicata, probabil maximum 3 ore la o functionare continua.

In concluzie, eSTAR Moon HD pare o tableta destul de bine pentru copiii ceva mai mici, ce nu se pricep atat de bine la memorii RAM, sau la capacitatea unei baterii, deci, daca v-ati gandit sa ii faceti un cadou copilului, cu ocazia Pastelui, aceasta tableta este una numai buna.

eSTAR Moon HD tableta ieftina cu GPS si Android 5.1 on April 5, 2016 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *