De ce tablete ieftine

Motivele pentru care o persoana cauta despre tablete ieftine coincid cu scopul acestui site. De exemplu nu toti pot aloca un buget de peste 1000 lei si de asemenea nu toti au neaparat nevoie de o tableta scumpa.

Conteaza foarte mult scopul in care vei utiliza tableta, pentru ca bugetul se poate ajusta intr-o oarecare masura pentru a cumpara o tableta compatibila cu sarcinile pe care le doriti sa le realizati.

Pe de alta parte tehnologia se schimba enorm de mult de la un an la altul, ca sa nu zicem de la o luna la alta sau chiar zilnic. Azi poate cumparam o tableta scumpa cu performante peste medie, insa peste un an vei gasi o tableta ieftina cu performante asemanatoare. Spre deosebire de un laptop unde mai poti face upgrade adaugand RAM pentru a-si mentine performantele in pas cu solicitarile software, la o tableta nu avem aceasta optiune.

De regula cea mai utile sarcini a unei tablete sunt browsingul si chatul. Aceste sarcini se pot realiza cu succes si pe o tableta ieftina. Bineinteles ca o tableta scumpa nu sacadeaza niciodata, poti deschide multe tab-uri in acelasi timp, te poti juca ultimele jocuri dar merita oare sa cheltui pe o tableta scumpa cat ar costa 5-10 tablete ieftine?

Asta fiecare poate decide in functie de nevoi si de bugetul pe care si-l poate permite. Bineinteles ca sunt si tablete ieftine care se blocheaza sau nu merg deloc cursiv nici macar in browsing, tocmai de aceea vom prezenta fiecare model in parte pentru a va informa in legatura cu avantajele si dezavantajele.

Vom prezenta de asemenea si tablete mai scumpe intrucat sunt persoane care considera ca o tableta ieftina costa 200-400 lei si poate sunt persoane care considera ca o tableta ieftina pentru necesitatile sale poate sa coste si 1000 lei avand in vedere ca acum cea mai scumpa tableta este aproximativ 4000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *