Cea mai ieftina tableta

June 15, 2015

Datorita unei reduceri mari de pret, luna aceasta cea mai ieftina tableta este Allview Speed Quad. Majoritatea persoanelor care au achizitionat aceasta tableta s-au declarat multumiti de felul cum merge cursiv in browsing cat si in jocuri. Sunt insa si pareri legate de faptul ca sunetul este putin cam slab dar acest aspect se poate rezolva cu o pereche de casti.

Display-ul este de 7 inci cu o rezolutie de 1024 x 600 ceea ce va ofera maxima portabilitate, putand lua tableta oriunde va doriti. Desi este o tableta ieftina cei care au folosit-o timp indelungat s-au declarat multumiti si de calitatea ecranului si a culorilor/contrastului. Are doar o singura camera video, frontala de doar 0.3 MP care va este de folos mai mult pentru skype.

cea mai ieftina tableta

Vezi aici promotia la tableta Allview Speed Quad

Datorita procesorului Quad-Core la frecventa de 1.2 GHz cat si a sistemului de operare Android 4.4 Kit Kat veti beneficia de o interfata foarte prietenoasa ce ruleaza cursiv si reactioneaza foarte bine la accesarea aplicatiilor.

Capacitatea RAM este de 512 MB DDR3, specifica tabletelor low budget insa performanta este compensata de procesorul puternic.

Spatiul total de stocare este de 8 GB din care ocupa si sistemul de operare deja instalat, iar puteti extinde capacitatea de stocare pana la 32 GB folosind un card microSD.

Cei mai multi care au folosit intens aceasta tableta au raportat o autonomie de 2-3 ore utilizata in mod continuu in jocuri. Datorita functiei Daydream poti transforma tableta intr-o rama foto digitala, avand posibilitatea de a seta diferite moduri de afisare ale pozelor.

Allview Speed Quad nu are slot sim pentru conectarea internet mobil 3G, si nici modul GPS inclus. Conectarea la internet se poate face doar prin Wireless 802.11 b/g/n folosind un router. Se poate conecta la tableta si un modem USB pentru internet 3G/4G de genul celui primit gratuit de la rds daca aveti un abonament de internet fix de minim 300 Mbps.

Nu este o tableta pentru pretentiosi, insa poate fi tableta perfecta pentru copii putand instala pe ea zeci de jocuri daca folositi un card micro SD, sau poate fi tableta potrivita pentru sarcini obisnuite precum browsing sau chat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *