Allview Viva Q7 Satellite

June 15, 2015

Tableta Allview Viva Q7 Satellite este de asemenea la reducere devenind a treia dintre cele mai ieftine tablete. Spre deosebire de modelele prezentate anterior acesta tableta are modul GPS incorporat care impreuna cu un soft de navigatie pentru Android iti va fi foarte util atunci cand pleci in calatorii.

Datorita display-ului mic de 7 inci nu doar ca va sta perfect pe bordul masinii ci o poti lua oriunde cu tine, greutatea tabletei fiind de doar 259g. De asemenea autonomia mare de 5-6 ore ofera portabilitate sporita. Procesorul este de mare putere, Quad-Core la frecventa 1300 MHz ce va permite sa rulati lejer jocuri cat si mai multe tab-uri de internet in acelasi timp.

tableta ieftina Allview Viva Q7 Satellite

Vezi aici promotia la tableta Allview Viva Q7 Satellite

Cu toate ca are doar 512 MB DDR3, tableta isi face treaba cu brio, fiind ajutata de procesorul puternic cat si de sistemul bine optimizat Android 4.4.2 KitKat.

Capacitatea de stocare totala in care se afla si sistemul de operare este de 8 GB si puteti extinde spatiul cu un card microSD de maxim 32 GB.

Allview Viva Q7 Satellite include 2 camere video, cea frontala de 0.3 MP utila atunci cand efectuati o conferinta video pe internet, si cea secundara plasata pe partea exterioara de 2 MP pentru fotografii si filmari.

Nu are modul 3G pentru sim, ci conectarea la internet se face wireless prin modulul 802.11 b/g/n. Bluetooth-ul versiunea 4.0 este util pentru conectarea la alte device-uri.

Tot prin wireless puteti partaja continut, muzica, filme sau ecranul tabletei cu un smart tv. Transferul de date rapid si usor se poate realiza prin functia Wifi Direct intre device-uri care au acceasi functie. Tableta mai include si un modul de Radio FM pentru a putea asculta posturile de radio preferate fara a fi nevoie de conexiune la internet.

Nu este o tableta performanta insa isi face treaba pentru care a fost creata, si in plus de asta pretul de achizitie este mai mult decat decent.

One thought on “Allview Viva Q7 Satellite

  1. Pingback: Tableta Vonino Otis QS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *