Vonino Xavy T7 tableta accesibila 4G cu procesor Quad-Core

April 27, 2016

Vonino Xavy T7 probabil ca este una din cele mai bune tablete pentru pretul de doar 400 lei, deoarece ni se ofera atat conectivitate de ultima generatie, si anume 4G, un design frumos, cu linii elegante, si specificatii foarte bune pentru un asemenea terminal, vonino realizand tablete foarte bune in ultimele luni, comerciantii de la noi din tara achizitionandu-le imediat, tocmai din pricina raportului calitate/pret foarte bun.

Specificatiile sunt foarte bune pentru pretul tabletei, avand 1GB ca si memorie RAM, o memorie flash de 8 GB, ce se poate extinde cu usurinta, un procesor marca MediaTek, evident un Quad-Core, procesor ce tacteaza la 1 GHz.
Vonino Xavy T7
Probabil unul dintre minusurile tabletei ar fi bateria, ce este reprezentata de o unitate de doar 2800 mAh, oferindu-ne maximum 4o re de autonomie continua, iar, deoarece nu ni se ofera tehnologie “Fast Charging”, tableta se va incarca in aproximativ 2 ore cu ajutorul alimentatorului de 2A, alimentator microUSB – USB 2.0. Ecranul este unul de 7 inch, multi capacitiv, evident, in 5 puncte.

Nu avem tehnologie AMOLED la acest ecran, insa avem una IPS LCD, iar rezolutia ecranului e de 1024 x 600 pixeli. Avem si doua camere pe tableta Vonino Xavy T7, una principala de 5 megapixeli, un senzor destul de puternic, consideram noi, pentru doar 400 lei, si un senzor frontal de 0.3 megapixeli, ce evident nu va scoate poze prea stralucite.

Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop si cu siguranta nu se va face update-ul la Android 6.0. Deoarece avem tehnologie 4G, vom putea introduce un SIM, fiind vorba de un SIM normal, ci nu un micro sau nano SIM.

Deja ne-am obisnuit cu designul tabletelor vonino, Vonino Xavy T7 avand acelasi design, cu un capac in spate realizat dintr-un plastic de culoare neagra, cu cateva linii ce incadreaza inscriptia “vonino”, iar ceva mai jos ni se ofera mult cunoscutele informatii despre tableta.

Tot pe spate ni se ofera si un difuzor destul de generos. Camera de 5 megapixeli este amplasata pe centrul capacului, fiind o camera patratoasa. De specificat ar fi ca in cei 400 lei ni se ofera chiar si o husa de la producator.

Vonino Xavy T7 tableta accesibila 4G cu procesor Quad-Core on April 27, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *