Vonino MusicPAD M1 cu sistem audio integrat 2 x 5 W

May 10, 2016

Dupa cum spune si denumirea tabletei, Vonino MusicPAD M1 este destinata impatimitilor de muzica, avand chiar si forma unei boxe, insa despre design vom poesti ceva mai jos. Pretul cu care soseste in Romania este de putin sub 900 lei, specificatiile fiind probabil cam slabe pentru un asemenea pret.

Dupa cum spuneam, aceasta tableta arata asemeni unei boxe, ecranul de 7 inch fiind inconjurat doar de difuzoare, difuzoare ce beneficiaza, probabil, de tehnologie Dolby spre a avea un sonor cat mai clar, si fara distorsiuni.

In partea frontala, in afara difuzoarelor foarte generoase, mai avem si inscriptia vonino, dar si camera frontala, cu un senzor mic, la ropriu. Exista si mici margini, dintr-un plastic lucios.
Vonino MusicPAD M1
Nu este o tableta oarecare, ci una cu suport, deci fiind destinata utilizarii fie in masina, fie undeva la birou, nefiind destinata utilizarii mainii libere. Pe partea din spate nu avem decat capacul de culoare neagra, evident materialul folosit fiind plasticul, doua adancituri in capac, iar putin mai jos toti conectorii.

De specificat este ca Vonino MusicPAD M1 nu beneficiaza de camera principala, ci doar de una frontala. Ca si specificatii tehnice, avem o memorie RAM de 1 GB, care pentru pretul de 900 lei este evident, putin, nici memoria interna de stocare nu pluseaza, fiind de 8 GB, in timp ce maximul este de 32 GB.

Procesorul este unul “by Rockchip”, fiind modelul RK3128 Cortex-A7, un procesor ce are patru nuclee si este tactat la 1200 Mhz. Acceleratorul grafic se bazeaza pe tehnologie Mali, la borduri fiind ARM Mali 400. Sonorul este emis de doua difuzoare de 5W, acest sonor fiind des intalnit la televizoare, si chiar la unele Smart TV-uri.

Ecranul este unul de 7 inch, IPS LCD, fiind multi capaciti in 5 puncte, in timp ce rezolutia la care ne sunt oferite imaginile pe tableta Vonino MusicPAD M1 este de 1024 x 600 pixeli.

Vonino MusicPAD M1 cu sistem audio integrat 2 x 5 W on May 10, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *