Vonino iMart QSL tableta Quad-Core Intel, 2 GB RAM, 3G si Windows 10

May 4, 2016

Vonino iMart QSL este cu siguranta una dintre cele mai interesante si mai bune tablete realizate de producatorul de origine americana, producator ce pare sa se axeze tot mai mult pe productia tabletelor si a smartphone-urilor, deoarece se pare ca vanzarile acestora au crescut destul de mult de cand au ca principala productie tabletele si smartphone-urile.

Specificatiile tehnice, dupa cum spuneam, sunt unele foarte bune, avand la pozitii un procesor cu tehnologie intel, fiind vorba de procesor Intel Atom Z3735F, procesor ce apartine familiei Baytrail-T, avand patru nuclee fizice si fiind tactat la 1.83 GHz.

Ca si memorie RAM, dam peste o placa de 2 GB, memorie DDR3. Da, ne asteptam la o memorie de tip LPDDR3, insa Vonino s-a rezumat doar la DDR3. Ecranul de 10 inch este multi capacitiv in 10 puncte, iar rezolutia de 1280 x 800 pixeli ne va oferi cele mai bune si mai clare imagini.
Vonino iMart QSL
Spatiul de stocare oferit din fabrica este de 32 GB, capacitatea maxima, deci Vonino iMart QSL nu poate beneficia de o memorie de stocare mai mare. Ca si camere de fotografiat dam peste un senzor principal ce ne ofera poze la o calitate de 5 megapixeli, deci suficient pentru o tableta, in timp ce camera destinata videoconferintelor si selfie-urilor este de 2 megapixeli.

Ca si sistem de operare, se ruleaza Windows 10. Este o tableta ce poate fi folosita chiar si ca un telefon, avand conectivitate 3G, insa este destul de greu sa folosim o tableta de 10 inch asemeni unui telefon. Poate doar castile ne pot ajuta in acest caz.

Vonino iMart QSL are un design frumos, un capac cu mici adancituri in el, capac de un plastic de culoare neagra pe care se mai situeaza inscriptia vonino, tot de culoare neagra, ceva mai jos, mai multe detalii despre tableta, cum ca avem o tableta bazata pe tehnologie intel, dar si ca avem de-a face cu un “Internet Tablet”.

Doua difuzoare sunt situate de o parte si de alta a capacului, difuzoare ce nu par sa promita un sunet prea mare. Camera este situata pe centrul capacului, camera u un senzor de 5 megapixeli, inconjurata de un chenar dreptunghiular.

Vonino iMart QSL tableta Quad-Core Intel, 2 GB RAM, 3G si Windows 10 on May 4, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *