Vonino Epic M8 tableta Quad-Core cu display de 8 GB si slot de cartela 4G

June 10, 2016

Vonino Epic M8 este o alta tableta interesanta de la Vonino, firma de origine americana ce se axeaza in special pe productia tabletelor si cateva modele de TV LED, insa in Romania, sunt importate in general tabletele.

Nu este o tableta prea excelenta din punct de vedere al aspectului, insa avem specificatii bune, iar pretul de 570 lei nu este unul deloc ridicat pentru ceea ce ne este oferit.

Specificatiile tehnice, dupa cum spuneam, sunt unele bune, avand o memorie RAM de 1 GB, dar si un procesor de la MediaTek, procesor ce apartine famileii Cortex A53, denumit MT8735, fiind un procesor Quad-Core ce e tactat la 1.3 GHz.

Ecranul de 8 inch al tabletei este unul de tip capacitiv in 5 puncte, tehnologia folosita fiind una IPS LCD. Pe ecranul de 8 inch ruleaza imagini tactate la rezolutiade 1280 x 800 pixeli.
Vonino Epic M8
Capacitatea maxima de stocare a tabletei Vonino Epic M8 este de 32 GB, aceasta venind cu 8 GB memorie interna de stocare din fabrica, ea putand fi extinsa doar cu un card microSD.

Bateria este de 4.000 mAh si promite o functionare de 4 ore in mod continuu, iar, deoarece nu beneficiem de “Fast Charging”, tableta se va incarca in putin peste 2 ore. Pentru cei 570 lei ni se ofera o tableta foarte buna, avand chiar si conectivitate 3G sau 4G, cel din urma fiind cel mai recent tip de conectivitate. Si conectivitatea Bluetooth sau Wireless sunt prezente aici.

Acceleratorul grafic este unul marca Mali, denumit ARM Mali-T720 ce are ca scop procesarea grafica fara a intampina intarzieri chiar si la jocurile mai complexe. Ca si sistem de operare, Vonino Epic M8 vine din fabrica cu sistemul Android 5.0 Lollipop preinstalat.

Dupa prima bootare, clientul va fi intrebat daca doreste update la Android 5.1 Lollipop, cel mai probabil aceasta versiune de android fiind pusa la dispozitie in acest moment, si sa speram ca in curand producatorul va permite si update catre Android 6.0 Marshmallow.

Despre design nu sunt prea multe de spus, pe spate avem doar camera principala cu un senzor de 5 megapixeli si un LED Flash, dar si inscrptia “vonino”, un plastic clasic, fara striatii. In partea frontala se identifica doar senzorii de proximitate, un difuzor si camera frontala de 2 megapixeli.

Vonino Epic M8 tableta Quad-Core cu display de 8 GB si slot de cartela 4G on June 10, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *