Vonino Druid L10 tableta cu ecran de 10 inci si toate dotarile

April 12, 2016

Vonino incepe sa-si consolideze un design propriu al tabletelor sale, Vonino Druid L10 fiind un alt exemplu de acest tip, nefiind primul terminal la care vedem un asemenea design. In afara designului foarte interesant, beneficiem si de specificatii bune, o husa cadou de la producator, si un pret de 800 lei la noi in tara, in timp ce in SUA este sub 150 euro.

Spuneam ca designul intalnit pe aceasta tableta il mai intalnim si pe alte tablete de la Vonino, un astfel de exemplu fiind tableta Vonino iMart QSl, tableta ce a inregistrat vanzari destul de mari in tara noastra, si probabil vonino s-a gandit la vanzarile tabletei Vonino iMart QSL cand au relizat si aceasta tableta.

Avem in spate, un capac de tip uni-body, neavand acces la bateria tabletei Vonino Druid L10, capac realizat dintr-un plastic, plastic cu mici gauri prin el, ce se simte bine la mana.
Vonino Druid L10
Pe partea centrala a capacului sunt trase doua linii, linii ce incadreaza inscriptia “vonino”, de culoare neagra, iar putin mai jos ni se ofera ceva mai multe detalii despre acest terminal, cum ca avem de-a face cu un “Internet Tablet”, si ni se mai aminteste o data numele modelului, “Druid L10”.

In zona camerei avem un capac ce se poate scoate, pentru adaugarea unui card microSD sau a unei cartele SIM. Camera beneficiaza de un aspect propriu, o camera patratoasa ce iese putin in evidenta.

Marginile sunt putin rotunjite, realizate din plastic, fiind ceva ce intalnim in special la tabletele ASUS, daca am putea face o comparatie. Tot pe margini se situeaza butonul de volum si butonul de pornire sau oprire a tabletei.

Chiar si din punct de vedere al specificatiilor tehnice avem o tableta buna, avand un procesor ce se bazeaza pe arhitectura MediaTek, procesor ceva mai puternic multumita celor patru nuclee, fiind tactat la 1300 MHz.

Memoria RAM este de 1 GB, iar spatiul de stocare al lui Vonino Druid L10 este de 16 GB, ce poate fi extins la 32 GB cu un card microSD.

Ecranul este unul de 10 inch ce beneficiaza de tehnologie IPS, fiind tactat la 1280 x 800 pixeli. Bateria este o unitate ce promite sa tina tableta “treaza” pana la 8 ore, multumita celor 6.000 mAh, timpul de incarcare al tabletei fiind de 2 ore. Ca si sistem de operare, avem Android 5.1 Lollipop si cel mai probabil nu se va trece la Marshmallow.

Vonino Druid L10 tableta cu ecran de 10 inci si toate dotarile on April 12, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *