UTOK 10Q Plus tableta accesibila cu ecran de 10 inci

May 6, 2016

UTOK 10Q Plus se vrea a fi o tableta de nivel mediu a producatorului de origine romana, avand specificatii interesante, chiar daca aspectul exterior al tabletei nu ne inspira prea multa incredere, avand un aspect putin cam invechit.

Pe spate avem un plastic de culoare neagra, cu usoare striatii. Capacul este de tip uni-body, adica nu avem acces la bateria tabletei. Tot pe capac avem si mult cunoscutele inscriptii: una mare pe centrul capacului ce reprezinta numele firmei “UTOK”, si putin mai jos numele acestei tablete “10Q Plus”.

Chiar daca nu avem acces la capacul tabletei, o cartela sau un card microSD se pot introduce prin indepartarea unui mic capacel de pe spatele tabletei. Tot pe spatele lui UTOK 10Q Plus se mai identifica si un difuzor, difuzor mic ce nu promite o intensitate a sonorului prea ridicata.
UTOK 10Q Plus
In partea frontala dam peste ecranul de 10 inch, cu margini destul de groase. Nu mai avem nimic altceva decat camera frontala cu senzorul de 0.3 megapixeli.

Privita din laterala, UTOK 10Q Plus este destul de groasa, pe hartie aceasta masurand 11.6 milimetri. Tot pe margini sunt situate si butoanele de volum, dar si butonul de pornire al tabletei.

Ca si specificatii tehnice, avem o memorie RAM de 1 GB, un procesor de la MediaTek, procesor cu 4 nuclee, MediaTek 8321 fiind tactat la 1.3 GHz, acceleratorul grafic Mali 400 MP2 fiind si el la posturi, spre a imbunatati experienta de utilizare a tabletei.

UTOK 10Q Plus aduce cu sine un ecran de 10.1 inch ce ne ofera imagini la o calitate de 1024 x 600 pixeli, fiind de altfel, un ecran multi capacitiv. Spatiul intern de stocare de 8 GB se poate extinde la pana 32 GB cu un card.

Bateria este o unitate ce promite destul de multa autonomie, fiind o unitate de 6.000 mAh, ce pe hartie ne promite 5 ore de functionare continua. Utok 10Q Plus este o tableta ce suporta conectivitate 2G, 3G, Bluetooth si Wireless, iar, pentru pretul de doar 450 lei, ne este oferit tot ce se putea mai bun pe aceasta tableta.

UTOK 10Q Plus tableta accesibila cu ecran de 10 inci on May 6, 2016 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *