Top2 tablete ieftine – Evolio Axis

June 15, 2015

Pe locul 2 in topul celor mai ieftine tablete luna aceasta este Evolio Axis. Din punct de vedere al raportului performante-pret reprezinta un best-buy. De asemenea tableta a primit numai review-uri pozitive de la cei care au cumparat-o. Despre tabletele Evolio in general am auzit numai lucruri bune, fiind un brand consacrat in domeniul tabletelor insa las performantele sa vorbeasca de la sine.

Procesorul Quad-Core la frecventa 1300 MHz impreuna cu capacitatea RAM de 1024 MB DDR3 va vor oferi o experienta placuta si cursiva a aplicatiilor, nagivarii online cat si a jocurilor mai noi.

top2 tablete ieftine

Vezi aici promotia la tableta Evolio Axis

Ecranul este multi-touch de 7 inci cu o rezolutie de 1024 x 600 si ofera culori si contrasturi bune, cat si unghiuri de vizualizare sporite.

Tableta Evolio Axis beneficiaza de de 2 camere video, una frontala de 0.3 MP utila in conferinte video, si cealalta in spate de 2 MP pentru a inregistra si fotografia tot ce va doriti.

Spatiul de stocare este de 8 GB din care o mica parte ocupa si sistemul Android 4.4 KitKat. Puteti insa extinde capacitatea de stocare cu un card microSD de pana la 32 GB.

Tableta se poate conecta la internet prin modulul wireless 802.11 b/g/n, si nu beneficiaza de slot sim 3G. Pentru date mobile puteti folosi un stick de internet pe usb. Conectarea la alte gadgeturi se realizeaza prin modulul bluetooth al tabletei.

Acumulatorul este de 3000 mAh si permite o autonomie de pana la 6 ore la o utilizare moderata, si pana la 4 ore utilizare intensa in jocuri sau rulare video. Timpul total de incarcare al acumulatorului este de pana la 5 ore. Fiind o tableta ieftina nu beneficiaza de modul GPS.

Recomand tableta atat pentru copii putand instala si rula cele mai noi jocuri cat si pentru adulti dat fiind faptul ca are 1024 GB RAM ceea ce permite o utilizare intensa pe internet.

4 thoughts on “Top2 tablete ieftine – Evolio Axis

  1. Pingback: Tableta Vonino Otis QS

  2. Pingback: Smailo Titanius

  3. Pingback: E-BODA Intelligence i200

  4. Pingback: Tableta Odys Mira, Evolio Axis sau Lenovo Tab 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *