Category Archives: Tablete cautate

Tableta Allview Viva Q8 Pro 

Allview Viva Q8 Pro este o tableta ieftina cu un design placut, subtire, marele atu fiind ecranul IPS si diagonala de 8 inci cu rezolutia de 1280 x 800. Unul dintre cele mai importante aspecte la o tableta este calitatea ecranului, astfel ca tabletele foarte ieftine au un ecran cu vizibilitate redusa din anumite unghiuri. Astfel… Citeste articolul »

Tableta ieftina Lenovo Tab2

Lenovo Tab 2 A7-10 este o tableta ieftina si buna cu un design elegant ce ofera portabilitate sporita si in acelasi timp performante suficiente pentru cele mai utile sarcini precum browsing, jocuri, filme, muzica. Este o tableta foarte compacta, cu diagonala de 7 inci, si cu o greutate de doar 269g si cu o autonomie… Citeste articolul »

Top2 tablete ieftine – Evolio Axis

Pe locul 2 in topul celor mai ieftine tablete luna aceasta este Evolio Axis. Din punct de vedere al raportului performante-pret reprezinta un best-buy. De asemenea tableta a primit numai review-uri pozitive de la cei care au cumparat-o. Despre tabletele Evolio in general am auzit numai lucruri bune, fiind un brand consacrat in domeniul tabletelor… Citeste articolul »