Tableta Wink Play ecran 8 inci IPS, camera 5MP, port HDMI

August 7, 2015

Datorita unui discount seminificativ Wink Play devine cea mai ieftina tableta cu ecran de 8 inci din luna august, fiind la acelasi pret cu tableta Allview Viva Q8 Pro.

Totusi fata de tableta de la Allview, Wink Play vine cu cateva elemente in plus si anume: baterie cu capacitate mai mare, port HDMI fullHD 3D, ecran produs de Samsung, procesor mai puternic, camera foto de 5 MP, capacul din spate de aluminiu si folie de protectie pusa pe ecran.

De asemenea vine cu un design incredibil de compact avand doar 8 mm grosime si 320 grame astfel ca tableta este foarte comoda si poate fi transportata cu usurinta peste tot.

Procesorul este Cortex A9 Quad Core si impreuna cu memoria de 1 GB DDR3 ofera performante foarte bune ruland fluent orice joc nou, aplicatii, filme in format HD si chiar in regim de multi-tasking nu o sa va dezamageasca.
Wink Play

Vezi aici promotia la tableta Wink Play

Asa cum am spus, ecranul este produs de Samsung avand diagonala de 8 inci si are rezolutia de 1280 x 800. Rezolutia este optima pentru diagonala de 8 inci si impreuna cu tehnologia IPS ofera o calitate foarte buna si vizibilitate sporita din orice unghi.

Ambele camere foto ale tabletei Wink Play sunt net superioare ca si rezolutie multor tablete din gama aceasta de pret, ce principala fiind de 5 MP, iar cea frontala este de 2 MP.

Spatiul de stocare initial este de 8 GB fiind impartit pe doua partitii, 5 GB fiind destinati stocarii de date, si restul de 1 GB pot fi folositi la instalarea aplicatiilor, iar restul pana la 8 GB sunt ocupati de catre sistemul Android versiunea 4.4.2 KitKat. Problema spatiului poate fi rezolvata prin achizitionarea unui card de memorie cu capacitatea de pana la 32 GB.

Conectarea la internet se realizeaza prin wireless cu standardul 802.22 b/g/n, si intrucat nu are slot de cartela, singura posibilitate de a folosi internetul mobil este atasarea unui stick de net prin usb.
Acumulatorul de mare putere Li-Polymer cu capacitatea de 4200 mAh poate oferi o autonomie de pana la 6 ore cu wifi pornit si ruland continuu fara pauza.

Un alt avantaj fata de alte tablete este sistemul foarte aerisit, fara a avea bloatware instalat ci doar cateva aplicatii foarte utile precum Seenow ce va permite sa vizualizati gratuit posturi TV romanesti, iar orice aplicatie preinstalata se poate sterge complet.

Per total Wink Play este o tableta cu un raport performante-pret foarte bun si v-o recomand mai ales ca majoritatea clientilor care au achizitionat-o s-au declarat extrem de multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *