Tableta Wink Connect 3G cu functie de telefon

June 25, 2015

Wink Connect 3G este o tableta ieftina cu functii extrem de utile pe care le gasiti doar la tablete mai scumpe si anume ecran IPS, 3G cu functie de telefon sau GPS. Performantele tabletei pot incanta intreaga familie indiferent ca doriti sa va uitati la filme in format HD, browsing si aplicatii sau cat si cele mai noi jocuri vor rula cursiv fara nicio problema.

Desi este o tableta “full option” si cu un acumulator Li-Polymer de 2600 mAh are o greutate de doar 260g. Greutatea mica cat si dimensiunea ecranului de 7 inci reprezinta mari avantaje in ceea ce priveste portabilitatea. Ecranul avand tehnologie IPS ofera unghiuri de vizualizare foarte bune fara ca tableta sa trebuiasca tinuta intr-o anumita pozitie pentru a vedea imaginea clar.

Procesorul de mare putere Quad-Core la frecventa 1300 MHz asigura necesarul de putere indiferent de sarcinile pentru care este utilizata, fiind capabila sa functioneze cu mai multe aplicatii in paralel. Procesorul este insotit de 1024 MB DDR3 incat totul sa ruleze fluent.

Tableta Wink Connect 3G

Vezi aici promotia la tableta Wink Connect 3G

Spatiul de stocare este de 8 GB din care ocupa si sistemul de operare Android versiunea 4.2.2 JellyBean insa puteti pune un microSD cu o capacitate de pana la 32 GB si nu veti mai avea grija in legatura cu spatiul. Daca planuiti sa instalati mai multe jocuri recomandat sa cumparati odata cu tableta si un card de memorie de 32 GB pentru ca memoria de 8 GB se va umple imediat daca instalati ultimele aparitii de jocuri.

Tableta Wink Connect 3G dispune de 2 camere video dintre care cea dispusa pe partea exterioara are 2 MP si cea frontala de 0.3 MP.

Prezenta modulului GPS poate fi deosebit de utila daca nu aveti un GPS atunci cand plecati in calatorie sau va aflati intr-un oras nou si aveti nevoie de harta pentru a va ghida.

Extrem de interesant este faptul ca permite inserarea a doua cartele SIM si puteti beneficia de suport dual-sim cat si de functia de telefon si astfel transformati tableta intr-un smartphone. Pentru confort suplimentar si calitate sporita a sunetului se recomanda folosirea unei handsfree in convorbirile telefonice.

Tableta vine cu cateva aplicatii foarte utile printre care aplicatia Seenow ce va permite sa urmariti canale TV romanesti timp de 2 luni in mod gratuit.

Conectarea la internet se poate facea atat prin 3G achizitionand un sim de date mobile cat si prin wireless 802.11 b/g/n conectandu-va la un router. Exista si modul Bluetooth versiunea 4.0 ce va poate asigura conexiune intre tableta si un alt gadget putand transfera fisiere sau conectarea unui handsfree sau casti.

Producatorul nu specifica exact autonomia tabletei lasand sa se inteleaga ca la un consum moderat se poate utiliza de pe o zi pe alta fara probleme insa din experienta clientilor daca este folosita intens si cu wifi pornit tine maxim 2 ore.

Per total este o tableta buna, cu dotari complete si performante suficiente si cu un pret foarte accesibil fapt pentru care o recomand cat inca este la reducere, la un pret final de 299.99 Lei.

One thought on “Tableta Wink Connect 3G cu functie de telefon

  1. Pingback: Tableta ieftina cu ecran IPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *