Tableta Vonino Otis QS

June 17, 2015

Astazi mi-a atras atentia reducerea la tableta Vonino Otis QS fapt pentru care m-am decis sa scriu despre ea. Din pacate este o tableta cu destul de multe pareri negative din partea celor care au cumparat-o, si anume exista nemultumiri legate de unghiul de vizualizare, probleme cu incarcarea folosind incarcatorul original pentru priza in schimb la laptop se incarca fara probleme.

De asemenea desi in specificatiile producatorului bateria tine pana la 5 ore, daca o utilizati continuu in jocuri si browsing autonomia este aproximativ de 2 ore.

Marele avantaj al tabletei relativ la pretul mic de achizitie este existenta GPS-ului care va poate deveni foarte util daca nu detineti un GPS dedicat sau un smartphone cu GPS.

Tableta Vonino Otis QS

Vezi aici pretul tabletei Vonino Otis QS

La capitolul performanta tableta se descurca destul de bine datorita procesorului Quad-Core de 1.3 GHz puteti rula fara probleme orice joc nou, si de asemenea ruleaza usor si in regim de browsing.

Display-ul este de 7 inci LCD multi-touch in 5 puncte si cu o rezolutie de 1024 x 600. Rezolutia este buna avand in vedere pretul mic al tabletei, insa nu ofera multiple unghiuri de vizualizare si trebuie sa cautati unghiul potrivit in care se vede cel mai bine.

Capacitatea totala de stocare in care este instalat si sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat este de 8 GB si puteti face upgrade cu un card microSD cu capacitate de pana la 32 GB.

Tableta Vonino Otis QS are incorporata si o camera web de doar 0.3 MP dispusa pe partea din fata insa pe colt, spre deosebire de alte tablete care de regula au camera web pe centru.

Fiind una dintre cele mai ieftine tablete nu dispune de slot pentru sim 3G, fapt pentru care nu veti putea utiliza functia de apelare telefonica. Se poate atasa inca un stick de date mobil atunci cand aveti nevoie de internet in deplasari unde nu exista internet prin wifi.

In zonele unde aveti acces la un router wifi va puteti conecta prin modulul wireless 802.11 b/g/n care permite viteze de pana la 300 Mbps. De asemenea puteti sa va conectati la alte gadgeturi prin modulul bluetooth.

Desi are un acumulator de 2800 mAh, autonomia este sub asteptari daca o utilizati intens.

Puteti lua in calcul si alternative la aceasta tableta, precum Evolio Axis care insa nu are GPS, sau Allview viva Q7 Satellite cu GPS, ambele avand pret aproximativ egal cu cel al tabletei Vonino Otis QS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *