Tableta Samsung Galaxy Tab S Octa-Core si 3GB RAM

August 10, 2015

Samsung Galaxy Tab S este o tableta din gama premium, cu un pret considerabil mai mare decat majoritatea tabletelor ieftine, insa este una dintre cele mai cumparate tablete cu ecran peste 10 inci, ceea ce m-a determinat sa scriu despre aceasta tableta.

In sfarsit cei de la Samsung au reusit sa realizeze o tableta care sa castige in fata concurentei, si anume Apple iPad Air. Desi ofera un ecran cu diagonala mai mare (10.5 inci), este chiar mai subtire, avand grosimea de 6.6 mm si greutatea de 465g, fiind cu cateva grame mai usoara decat modelul iPad Air.

Alte puncte tari ar fi existenta senzorului de amprenta digital, astfel ca permite o securitate avansata oferind posibilitatea de a crea pana la 8 conturi, iar fiecare utilizatori isi va accesa documentele personale pe baza de amprenta.

Un alt plus il reprezinta conectivitatea la internet ce se poate realiza prin cel mai nou si mai rapid standard de viteza wifi ac, cat existenta modulului GPS cu Glonass, ce permite localizarea prin intermediul satelitilor fara a fi nevoie de conexiune la internet.
Samsung Galaxy Tab S

Vezi aici promotia la tableta Samsung Galaxy Tab S

Desi ofera spatiu de stocare de 16 GB, exista si slot pentru microSD, tableta acceptand carduri cu capacitate maxima de 128 GB, ceea ce este mai mult decat suficient.

Performanta in cazul tabletei Samsung Galaxy Tab S este oferita de 2 procesoare cu cate 4 nuclee fiecare, Cortex A15 cu frecventa de 1.9 GHz, respectiv Cortex A9 cu frecventa de 1.3 GHz, in total 8 nuclee. De asemenea performanta este completata cu 3 GB DDR2 RAM astfel ca orice aplicatie accesati se va deschide instant, putand lucra in paralel cu mai multe aplicatii fara nici cea mai mica problema.

Displayul beneficiaza de rezolutie foarte buna, 2560 x 1600 cat si de ce mai noua tehnologie, Super AMOLED ce imbina toate avantajele de la ecranele plasma, led si TFT, oferind contrasturi de 100 mai mari decat ecranele LCD obisnuite, ceea ce va permite sa va bucurati de culori vibrante cat si profunzime sporita. Ecranul este optimizat sa va ofere cea mai placuta experienta de vizualizare astfel ca isi regleaza automat contrastul atunci cand treceti de la un clip, la un e-Book.

Tot pentru confortul dumneavoastra a fost creata si tehnologia Sidesync care ofera posibilitatea sa raspundeti cu ajutorul tabletei la apelurile primite pe smartphone datorita sincronizarii prin Wi-fi direct astfel ca nu mai este nevoie sa aveti la indemana toate device-urile ci doar tableta. De asemenea se pot sincroniza fotografii sau alte fisiere concomitent cu apelurile telefonice.

Tab S este echipata cu 2 camere web, cea principala avand rezolutia de 8 MP cu Flash Led si posibilitate de filmare Full HD, iar cea frontala de 2.1 MP.

Acumulatorul de 7900 mAh poate sa furnizeze pana la 10 ore de utilizare continua folosita in taskuri combinate precum jocuri, internet, filme, muzica, si chiar poate depasi 10 ore cu Wi-fi oprit si luminozitatea redusa.

In concluzie daca dispuneti de bugetul necesar si va doriti o tableta ultraperformanta echivalenta cu iPad Air insa net superioara pe partea de dotari va recomand modelul Galaxy Tab S.

One thought on “Tableta Samsung Galaxy Tab S Octa-Core si 3GB RAM

  1. Pingback: Tableta Apple iPad Air cu Retina display 9.7 inci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *