Tableta Odys Mira, Evolio Axis sau Lenovo Tab 2

July 31, 2015

Odys Mira face parte din gama tabletelor ieftine avand performante medii putand rula fluent orice sarcini de baza precum jocuri noi, aplicatii, filme si browsing. Am putea spune ca este o tableta ieftina si buna, isi merita banii avand in vedere ca isi serveste cu brio scopul pentru care a fost creata.

Nu pot sa nu remarc faptul ca are un nume mai putin cunoscut fata de alte branduri consacrate, plus de asta la finalul articolului voi prezenta cateva alternative la aceasta tableta care in momentul actual fiind la reducere sunt mai convenabile decat acest model.

Cel mai important aspect tehnic al tabletei este procesorul Quad-Core de 1.3 GHz impreuna cu 1 GB DDR3 ceea ce asigura o experienta placuta in utilizare, fara sacadari, putand rula chiar mai multe aplicatii in paralel.
tableta Odys Mira

Vezi aici pretul actual pentru tableta Odys Mira

Ecranul are diagonala de 7 inci si rezolutia 1024 x 600 ceea ce asigura o calitate destul de buna, desi nu are tehnologie IPS.

Spatiul de stocare este de 8 GB din care o parte este deja ocupata de sistemul de operare Android versiunea 4.4 KitKat. Jocurile mai noi au peste 1 GB astfel ca daca doriti sa instalati cateva jocuri nu veti avea spatiu, iar singura solutie este sa cumparati un microSD cu capacitate maxima de 32 GB.

Pe partea de multimedia tableta Odys Mira ofera 2 camere web si un difuzor. Camera frontala are 0.3 MP care ajuta foarte mult atunci cand folositi skype, iar cealalta camera in spate cu rezolutia de 2 MP, teoretic utila pentru poze mai mult pe timp de zi, deoarece nu are blit incorporat.

Un minus este pe partea de acumulator care are doar 2700 mAh, care conform producatorului asigura o autonomie de 3.5 ore utilizata pe internet, ceea ce din punctul meu de vedere este destul de putin avand in vedere ca exista tablete cu acelasi pret care ofera mai mult.

De exemplu Evolio Axis este tot Quad-Core cu 1 GB RAM insa are o baterie de 3000 mAh ce asigura aproximativ 5 ore de autonomie la utilizare pe internet, iar diferenta actuala de pret intre cele 2 tablete este de 1 leu. Vezi aici tableta Evolio Axis la reducere.

De asemenea pentru mai putin de 20 lei diferenta puteti alege tableta Lenovo Tab 2 A7-10 cu procesor Quad-Core, 1 GB RAM, cu ecran IPS si baterie Li-Polymer de 3450 mAh, ce asigura o autonomie de peste 6 ore, iar spre deosebire de Odys Mira si Evolio Axis, are si GPS.

In concluzie dintre cele 3 tablete ca si performanta-pret cel mai bun raport il veti gasi la Lenovo Tab 2 A7-10 pe care o gasiti aici la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *