Tableta ieftina Lenovo Tab2

June 30, 2015

Lenovo Tab 2 A7-10 este o tableta ieftina si buna cu un design elegant ce ofera portabilitate sporita si in acelasi timp performante suficiente pentru cele mai utile sarcini precum browsing, jocuri, filme, muzica. Este o tableta foarte compacta, cu diagonala de 7 inci, si cu o greutate de doar 269g si cu o autonomie de pana la 8 ore pe internet realizata datorita acumulatorului Li-Polymer de 3450 mAh.

Procesorul Quad-Core de 1300 MHz face fata cu brio tuturor solicitarilor chiar daca este vorba de cele mai noi si complexe jocuri, browsing si aplicatii in regim de multi tasking sau filme HD. Capacitatea RAM este 1024 MB DDR3 ceea ce permite o rulare fluenta indiferent de sarcinile la care este supusa tableta. Spatiul de stocare initial este de 8 GB si poate fi instalat un microSD cu capacitate de maxim 32 GB.
Tableta ieftina Lenovo Tab2

Vezi aici promotia la tableta Lenovo Tab 2 A7-10

Displayul cu tehnologie IPS ofera unghiuri de vizualizare foarte bune ceea ce face tableta usor de utilizat chiar si atunci cand va asezati comod pentru a viziona un film.

Tableta Lenovo Tab 2 A7-10 are o singura camera web frontala de 0.3 MP pentru conferinte video, cat si difuzorul dispus tot pe partea frontala pentru un sunet cat mai clar.

Conectarea la internet se realizeaza prin modulul wireless 802.11 b/g/n si nu dispune de slot de cartela pentru 3G, putand doar sa-i atasati un stick de net prin usb folosind un cablu OTG. Tableta are modul GPS incorporat astfel ca odata ce veti instala un soft de navigatie compatibil cu Android veti putea folosi tableta ca si GPS atunci cand aveti nevoie de rute precise sau orientari pe harta.

Sistemul de operare instalat pe tableta este Android 4.4 KitKat o versiune care se potriveste perfect pentru specificatiile tehnice ale tabletei si ofera performante optime.

Recomand tableta in primul rand datorita portabilitatii de care se bucura, cat si a performantei sau pretului redus la care poate fi achizitionata.

3 thoughts on “Tableta ieftina Lenovo Tab2

  1. Pingback: Tableta Odys Mira, Evolio Axis sau Lenovo Tab 2

  2. Pingback: Noua tableta Lenovo Tab 2 Arvin A7-30

  3. Pingback: Wink One SE – tableta ieftina Quad-Core,1GB,ecran IPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *