Tableta Apple iPad Air cu Retina display 9.7 inci

August 10, 2015

Apple iPad Air este o tableta din gama premium cu un pret mult mai mare decat majoritatea tabletelor insa calitatea materialelor si performanta tabletei merita fiecare leu. Este singura tableta care la momentul actual din 30 de feedback-uri din partea clientilor, nu exista niciunul negativ, iar majoritatea ofera punctaj maxim pentru acest model.

Fata de modelul anterior de iPad s-au facut extrem de multe imbunatatiri printre care cele mai evidente sunt la design, carcasa fiind complet schimbata, realizata din aluminiu si sticla, rezultand un gadget rezistent, usor si ultrasubtire de doar 7.5 mm.

Desi greutatea tabletei s-a redus cu aproximativ un sfert, actualul model cantarind doar 469g, ofera aceeasi autonomie indelungata de pana la 10 ore de utilizare continua cu wifi pornit, datorita noului procesor puternic si econom cat si a sistemului de operare bine optimizat.
Apple iPad Air

Vezi aici promotia la tableta Apple iPad Air

Ecranul are diagonala de 9.7 inci si este de tip Retina, adica densitatea pixelilor este atat de mare incat impreuna cu rezolutia de 2048 x 1536 compun o imagine impecabila, fara a se vedea nicio imperfectiune. Tehnologia IPS vine sa completeze calitatea displayului oferind vizibilitate sporita din orice unghi.

Procesorul este modelul A7 Dual Core, produs de Apple si ruleaza la frecventa de 1.3 GHz, iar capacitatea RAM este de 1 GB. Cu toate ca pe hartie pare a fi o configuratie modesta, datorita tehnologiei Apple, in practica tableta iPad Air echivaleaza performanta tabletei Samsung Galaxy Tab S cu procesor Octa Core si 3 GB RAM.

Capacitatea de stocare este de 16 GB si spre deosebire de tabletele de tabletele de la alti producatori nu se poate atasa card de memorie, insa fiind o tableta ce ruleaza foarte bine puteti folosi un serviciu de cloud ce ofera spatiu gratuit pe internet pentru stocare.

La capitolul multimedia avem 2 difuzoare de inalta calitate, si 2 camere web, cea frontala de 1.2 MP ce poate sa filmeze la calitate 720p (HD), iar camera principala de 5 MP cu autofocus si detectarea fetei poate sa filmeze la calitate full HD.

Conectarea la internet se realizeaza prin modulul Wifi 802.11 a/b/g/n, iar modulul 3G/4G nu este prezent, si nici nu se poate atasa stick de net, singura solutie de a folosi datele mobile este conectarea la un alt device conectat la internet si care dispune de wifi. Tot ce trebuie este sa creati un wifi hotspot pe device-ul conectat la internet, si apoi sa va conectati prin wifi iPad-ului la acel hotspot.

Sistemul de operare instalat pe tableta Apple iPad Air este iOS 7 produs tot de compania Apple oferind compatibilitate perfecta si optimizare maxima pentru configuratia hardware. Puteti face oricand upgrade gratuit catre sistemul iOS 8.4.

Daca doriti o tableta ultraperformanta si foarte bine realizata ce vine “la pachet” cu un suport tehnic grozav, in care includem atat viitoarele update-uri si upgrade-uri ale sistemului de operare cat si solutionarea rapida cu maxima seriozitate a oricarei probleme care poate aparea la nivel hardware.

Momentan la capitolul suport tehnic din pacate niciun alt producator nu poate concura cu Apple, care a inteles faptul ca un client multumit va reveni cu ocazia lansarii altor produse.

One thought on “Tableta Apple iPad Air cu Retina display 9.7 inci

  1. Pingback: Tableta Samsung Galaxy Tab S Octa-Core si 3GB RAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *