Tableta Allview Viva Q8 Pro 

July 2, 2015

Allview Viva Q8 Pro este o tableta ieftina cu un design placut, subtire, marele atu fiind ecranul IPS si diagonala de 8 inci cu rezolutia de 1280 x 800. Unul dintre cele mai importante aspecte la o tableta este calitatea ecranului, astfel ca tabletele foarte ieftine au un ecran cu vizibilitate redusa din anumite unghiuri.

Astfel ca daca iti doresti o tableta la care poti sa vezi perfect din orice pozitie, fie ca stai in pat si vrei sa vezi un film, sau ca esti pe scaun la birou, ori in masina trebuie sa-ti ofere calitate maxima a culorilor si un contrast la fel de bun chiar daca nu tii tableta fixa intr-un anumit unghi. Tehnologia IPS plus ecranul de 8 inci iti ofera in orice moment o experienta placuta.
Allview Viva Q8 Pro

Vezi aici promotia la tableta Allview Viva Q8 Pro 

Tableta Allview Viva Q8 Pro se bucura si de caracteristici tehnice destul de bune, oferind un procesor Quad-Core de 1.2 GHz si 1024 MB DDR3 RAM. Aceasta combinatie de performanta iti ofera suficienta putere de calcul incat sa rulezi cele mai noi si sofisticate jocuri, filme HD, si de asemenea poti rula in acelasi timp diverse aplicatii fara probleme.

Capacitatea initiala de stocare cu care vine tableta este de 8 GB si accepta microSD cu capacitate maxima de 32 GB, ceea ce o sa fie suficient pentru aplicatii, jocuri si cateva filme HighDefinition.

Modelul acesta va ofera 2 camere video, una in fata de 0.3 MP uzuala atunci cand efectuati apeluri video prin skype, si cealalta camera este in spate si are 2 MP cu care puteti face si poze decente pe timp de zi.

Conectarea la internet se face prin placa de retea wireless 802.11 b/g/n. Nu exista slot pentru cartela 3G, insa puteti conecta un stick de internet prin usb si astfel veti avea internet mobil.

Bateria este Litium Polimer de 3800 mAh si ofera o autonomie de redare video de pana la 4.5 ore. Greutatea tabletei este de 336 grame, iar sistemul de operare este Android versiunea 4.4 KitKat.

Recomand aceasta tableta intrucat o gasiti la o reducere mare de pret si pana in prezent clientii care au achizitionat-o au enuntat numai pareri bune despre acest model.

One thought on “Tableta Allview Viva Q8 Pro 

  1. Pingback: Tableta Wink Play ecran 8 inci IPS, camera 5MP, port HDMI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *