Suport tableta tetiera

June 16, 2015

Suportul de tableta pentru tetiera este universal si se potriveste la toate tabletele cu marimea intre 7 si 10 inci si are un pret foarte accesibil. Acest suport de tableta montat pe tetiera masinii este deosebit de important atunci cand aveti copil mic si nu sta in scaunul pentru bebelusi.

Singura operatiune care dureaza cateva minute va fi montarea suportului de tetiera, insa odata montat poate ramane acolo. Data viitoare cand plecati la drum tot ce trebuie sa puneti tableta in suport printr-un simplu click si desenele preferate il vor tine pe cel mic ocupat pana la destinatie.

suport tableta tetiera

Vezi promotia la suport tableta pentru tetiera

Suportul de tableta pentru tetiera este util si pentru pasagerii din spate care pot viziona filme fara a fi nevoiti sa stea intr-o pozitie incomoda. Se poate regla in orice pozitie si astfel pot privi pana la 2 persoane in acelasi timp.

Spre exemplu daca este pus pe tetiera din stanga si ambii stau pe scaunul din mijloc si cel din dreapta, suportul tabletei se poate regla spre dreapta si astfel pot vedea fara probleme ambii pasageri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *