Smailo Titanius

June 20, 2015

Cu toate ca Smailo Titanius face parte din gama de tablete ieftine, ofera performante destul de bune. Procesorul este de mare putere, un Quad-Core la frecventa de 1300 MHz ce va permite sa rulati in mod cursiv orice joc, aplicatii, filme si browsing.

Procesorul este ajutat si de cei 1024 MB DDR3 RAM astfel ca nu veti avea probleme sa sacadeze. Spatiul de stocare este de 8 GB si puteti sa upgradati folosind un microSD cu o capacitate maxima de 32 MB. Ecranul este capacitiv multi-touch de 7 inci, pe tehnologie TFT, si rezolutie de 1024 x 600.

Smailo Titanius

Vezi aici promotia la tableta Smailo Titanius

Tableta Smailo Titanius are o singura camera web de 0.3 MP dispusa pe partea din fata. Nu este o camera performanta, cel mult o puteti folosi pentru conferinte video pe skype.

Nu are slot de cartela 3G pentru comunicatii, singura varianta de a va conecta la internet fiind prin modulul wireless incorporat 802.11 b/g/n. Desi nu beneficiaza de modul 3G, are support pentru 3G pentru a putea conecta un modem 3G pe usb folosind un cablu OTG, astfel ca aveti veti putea avea internet si in deplasari.

Acumulatorul este de tipul Li-Polymer cu o putere de 2600 mAh si poate oferi o autonomie de aproximativ 4 ore in functie de cum folositi tableta.

Sistemul de operare instalat pe tableta este Android versiunea 4.4 KitKat, un sistem optim pentru aceasta configuratie hardware ceea ce face ca totul sa ruleze foarte bine chiar si in regim de multi-tasking.

In concluzie nu pot sa subliniez faptul ca este o tableta lansata de o firma foarte putin cunoscuta, cat si posibilitatea de a alege o aternativa mai buna cu o diferenta de doar 10 lei in plus, si anume tableta Evolio Axis pe care o gasiti acum la un pret de doar 249.90 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *