Samsung Galaxy Tab A T280 cu procesor Quad-Core

May 6, 2016

Samsung Galaxy Tab A T280 este o tableta interesanta, deoarece ne ofera un raport calitate/pret foarte bun, pentru mai putin de 700 lei oferindu-ne specificatii ce promit sa ruleze tableta fara pic de lag, un design simplist, dar elegant.

Dupa cum spuneam, designul este unul simplist, nu ni se ofera lucruri wow. Pe spatele tabletei se observa inscriptia Samsung, putin mai sus camera principala, ce iese in relief din capacul de culoare neagra mata a tabletei.

Langa camera principala se observa si difuzorul, cu doua orificii ceva mai micute, ce ne promite un sonor destul de clar. Marginile sunt realizate dintr-un metal, frumos realizat, Samsung alegand sa incorporeze aceste linii metalice tot mai des pe gadgeturile lor.
Samsung Galaxy Tab A T280
Tot pe margine se situeaza si butonul de pornire sau cel de volum. In partea frontala, avem clasicele trei butoane de la Samsung, un ecran cu muchii destul de groase, dar si inscriptia Samsung.

Nici camera frontala nu trebuie uitata, avand un senzor de 2 megapixeli, ce promite sa ofere o calitate decenta pentru videoconferinte. Camera principala a lui Samsung Galaxy Tab A T280 este de 5 megapixeli, si ne ofera fotografii la o calitate buna, fiind cel mai probabil un senzor Sony cu deschidere f/2.0.

Daca tot am trecut pe partea software si hardware a acestei tablete, sa trecem si la enumerarea celorlalte componente. Beneficiem de un ecran cu o diagonala de 7 inch, tactat la o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, fiind un ecran TFT.

Procesorul este Quad-Core, fiind tactat la 1.3 GHz. Memoria RAM, probabil ca ne asteptam sa fie de 1 GB, insa, beneficiem de 1.5 GB DDR3 ca si memorie RAM, in timp ce memoria interna de stocare este de 32 GB, ce se poate upgrada la pana 200GB, ajutandu-ne de un card.

Nici bateria nu ne dezamageste, unitate Li-Polymer, oferind o autonomie de 5-6 ore, datorita celor 4.000 mAh. Samsung Galaxy Tab A T280 ruleaza Android 5.1 Lollipop ca si sistem de operare.

Samsung Galaxy Tab A T280 cu procesor Quad-Core on May 6, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *