Samsung Galaxy Tab A P350 tableta premium cu ecran de 8 inci

April 5, 2016

Samsung Galaxy Tab A P350 este o tableta foarte interesanta realizata de sud-coreeni, ce soseste la pretul de doar 1.200 lei in tara noastra, iar, in schimbul acestei sume beneficiind de specificatii bune, camere destul de bune si un stylus pentru cei pasionati de desen sau alte activitati ce se pot realiza mai usor cu ajutorul stylus-ului.

Samsung este cu siguranta competitorul principal al lui Apple, fiind o lupta crancena intre cele doua companii, atat din punct de vedere al smartphone-urilor, cat si al tabletelor, facandu-se deseori rocada intre locurile 1 si 2, compania din California situandu-se in 2015 pe locul 2, semn ca gadget-urile fabricate de Samsung au prins mult mai bine la publicul impatimit de gadget-uri.
Samsung Galaxy Tab A P350
Ca si specificatii, Samsung Galaxy Tab A P350 este o tableta destul de buna, avand un procesor quad-core, ce ruleaza la 1.2 GHz, in timp ce memoria RAM este ne ofera o capacitate de 1.5 GB RAM, DDR3.

Spatiul de stocare pare suficient, insa sud-coreenii au integrat si un slot pentru cardul microSD, cu ajutorul acestuia putand extinde memoria la pana 128 GB.

Camera scoate selfie-uri nu prea reusite, datorita senzorului de 2 megapixeli, in timp ce camera principala pare sa scoata niste poze reusite, cu ajutorul senzorului de 5 megapixeli, ce poate filma la o rezolutie de 2592 x 1944 pixeli.

Bateria este formata dintr-o unitate Litiu Ion de 4200 mAh, care pe hartie promite o autonomie destul de ridicata, in jurul a 4 ore de functionare continua, tableta fiind incarcata cu ajutorul cablului USB 2.0.

Deci, nu avem tehnologia USB Type-C pe tableta Samsung Galaxy Tab A P350. Sistemul de operare rulat pe aceasta tableta este Android 5.1 Lollipop, cu o interfata aplicata de Samsung peste, insa nu avem detalii daca se va face trecerea la Android 6.0 Marshmallow.

Samsung Galaxy Tab A P350 tableta premium cu ecran de 8 inci on April 5, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *