Odys SPACE tableta 3G, ecran 10 inci si procesor Intel

May 10, 2016

Odys SPACE este o alta tableta interesanta de la producatorul neamt, ce soseste atat cu conectivitate 3G, dar si cu specificatii interesante, in timp ce designul ce nu sare in ochi ne da senzatia ca tableta este putin destinata clasei business.

Dupa cum spuneam, designul nu este unul foarte stralucit, pe spate avand inscriptia “Odys”, pe centrul capacului dintr-un plastic putin lucios, dar si camera cu un senzor de 2 megapixeli situata pe centrul capacului.

Carcasa este una de tip uni-body ce nu permite acces la bateria tabletei, insa introducerea cartelei 3G si a cardului microSD se va face printr-un mic orificiu situat tot pe capacul tabletei, ce se poate desprinde cu usurinta de intregul capac al tabletei. Un difuzor destul de generos mai este situat pe spatele tabletei Odys SPACE.
Odys SPACE
In partea frontala nu avem niciun buton capacitiv, acestea fiind pe ecranul tabletei in momentul pornirii acesteia. Iar, datorita situarii camerei pe lungime, se pare ca aceasta tableta este una destinata folosirii landscape, ci nu folosirii portret.

Odys SPACE aduce cu sine performante medii, rezultate in urma integrarii unui procesor Intel Atom X3 acesta fiind de tip Quad-Core ce este tactat la 1.2 GHz, in timp ce memoria RAM este reprezentata de o placa DDR3, de 1 GB.

Acceleeratorul grafic este unul putin invechit, fiind vorba de Mali-400 MP2, si nu stim cat de tare va face acest accelerator ca tableta sa functioneze mai rapid. Si memoria interna de stocare este destul de mare, avand 16 GB, dar, daca totusi nu sunt destul, memoria de 16 GB poate fi extinsa la pana 32 GB cu un card microSD.

Bateria este o unitate de 5.800 mAh ce pare sa functioneze, cel putin pe hartie, pana la 6 ore. Camera principala a lui Odys SPACE este de 2 megapixeli, in timp ce camera frontala va putea filma la o calitate VGA.

Un alt element ce pare sa ne faca sa credem ca tableta este desintata domeniului business ar fi ca tableta soseste cu pachetul Microsoft Office pentru Android preinstalat. Sistemul de operare pe care il ruleze acest gadget este Android 5.1 Lollipop si cel mai probabil acesta este maximul.

Odys SPACE tableta 3G, ecran 10 inci si procesor Intel on May 10, 2016 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *