Mitoo i7S tableta cu procesor Intel, conectivitate 3G

May 23, 2016

Nu suntem la prima tableta fabricata de Mitoo despre care va vorbim, insa nu este mare diferenta intre acele tablete si aceasta, o usoara modificare la aspect, pret, si foarte putin umblat la specificatii. Astfel, pentru 300 lei ni se ofera o tableta acceptabila din punct de vedere al specificatiilor, un design simplu, insa avem conectivitate 3G.

Cum spuneam, Mitoo i7S are un design simplu, linii elegante totusi, un capac realizat dintr-un plastic de culoare cenusie, tot pe spatele tabletei mai dam si peste inscriptia Mitoo, ni se specifica faptul ca avem ca si procesor ceva bazat pe tehnologie intel, datorita inscriptiei “intel inside”, modelul cu care avem de-a face, si cam atat cu inscriptiile.

Tot pe capac se situeaza si orificiile pentru difuzor, un difuzor nu prea generos, insa pentru o tableta de 300 lei este cu siguranta suficient, dar speram sa avem un sonor totusi puternic.
Mitoo i7S
Camera princiala este situata pe centrul capacului, iesita in relief, ceva in genul Samsung, in timp ce blitzul este unul foarte colorat, de un galben strident, ce se aseamana destul de mult cu culoarea unui galbenus de ou, si nu exageram deloc cu aceasta comparatie.

Evident, capacul tabletei Mitoo i7S este unul uni-body, insa se poate introduce un microSD sau un SIM prin detasarea unui capac situat in zona camerei principale, acest lucru mai fiind intalnit si la tabletele fabricate de eSTAR, Allview, sau alte comapnii ce realizeaza tablete cu specificatii entry-level. Pe margine nu ni se ofera decat butonul de pornire sau oprire a tabletei, precum si butonul de volum.

Specificatiile tehnice nu surprind prea tare, avand o memorie RAM de 1 GB, una interna de 8 GB ce se poate extinde la maximum 32 GB cu un microSD. Ca si procesor ni se ofera un intel, mai exact un procesor ce face parte din familia “Sofia”, fiind vorba de modelul “Intel SoFIA 3G”, procesor cu doua nuclee fizice ce tactaza tableta la 1.100 MHz.

Bateria este reprezentata de unitatea de 2800 mAh, tableta Mitoo i7S putand functiona la functionare continua circa 4 ore, pe hartie. Ecranul este un LCD de 7 inch, tactat la 1024 x 600 pixeli.

Android 4.4 KitKat este sistemul de operare, neavand Android 5.1, in timp ce camera principala ne ofera senzor de 2 megapixeli. Evident, avem si camera frontala, cu un senzor de 0.3 megapixeli.

Mitoo i7S tableta cu procesor Intel, conectivitate 3G on May 23, 2016 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *