Lenovo Tab Yoga 3 Pro tableta premium cu proiector, ecran de 10.1 inci si 2 GB RAM

April 27, 2016

Lenovo Tab Yoga 3 Pro este cu siguranta o tableta extrem de interesanta realizata de chinezii de la Lenovo, aspectul fiind putin ciudat, pretul este numai bun pentru ceea ce ni se ofera, in timp ce specificatiile sunt unele bune si foarte interesante.

Probabil cel mai interesant lucru de pe aceasta tableta este proiectorul situat pe una din balamlele rotative, ce poate proiecta imagini pe un ecran de maximum 70 inch, imaginile putand fi redate chiar si pe tavanul de acasa, sau pe unul din peretii liberi ai camerei, astfel, simitindu-va acasa la voi ca si la cinematograf.

Ne trebuie si un sunet puternic pentru un asemenea ecran, avand la bord 4 boxe ce beneficiaza de tehnologie JBL, fiind prezenta si tehnologia Dolby la posturi, ce ne ofera un soi de sunet 3D.
Lenovo Tab Yoga 3 Pro
Daca sunteti interesati de rularea unor jocuri pe Lenovo Tab Yoha 3 Pro, rezolutia Quad HD a tabletei ne va oferi cele mai bune imagini, chiar si din cel mai ciudat unghi, avand niste imagini extrem de clare.

Avem la dispozitie patru moduri de a utiliza tableta. Tableta poate fi folosita atat in mana, dar si agatata de ceva, datorita suportului, dar si stand, semn ca tableta este desintata atat navigarii web, cat si a continutului video, sau rularea jocurilor.

Acum sa trecem si la specificatiile tehnice, avand ca si memorie RAM o placa de 2 GB, memorie de tip LPDDR3, un procesor cu patru nuclee, un model ceva mai nou de la Intel, fiind vorba de Intel Atom x5-Z8500, procesor ce tacteaza la 2.2 GHz tableta Lenovo Tab Yoga 3 Pro.

Avem un ecran de 10 inch, ce este multi capacitiv in 10 puncte, adica ne putem folosi de tableta cu ambele maini in acelasi timp, rezolutia fiind de 2560 x 1600 pixeli. 32 GB este spatiul intern de stocare, ce poate fi extins la pana 128 GB.

Ca si camere, avem o camera frontala de 5 megapixeli, si una principala de 13 megapixeli. Bateria este reprezentata de o unitate impresionanta de 10200 mAh, ce promite sa tina tableta in viata pana la 18 ore, la o utilizare continua. Rulam Android 5.1 Lollipop, si cel mai probabil nu se va face trecerea la Android 6.0 Marshmallow.

Lenovo Tab Yoga 3 Pro tableta premium cu proiector, ecran de 10.1 inci si 2 GB RAM on April 27, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *