eSTAR GRAND HD tableta accesibila cu touch de 10 inci

April 19, 2016

eSTAR GRAND HD nu este prima tableta marca eSTAR despre care va scriem, insa probabil este prima despre care va scriem si beneficiaza de un design propriu, nefiind un design clasic, asa cum intalneam la alte tablete. Insa, evident, avem si un pret putin mai ridicat decat la celelalte tablete marca eSTAR.

eSTAR nu este o companie prea veche pe piata tabletelor, insa vanzarile le-au crescut destul de mult, chiar daca acestia realizeaza numai si numai tablete cu dotari entry-level. Spuneam ca probabil este prima tableta de la eSTAR cu design propriu.

Subliniez acest lucru, deoarece avem un capac dintr-un plastic, plastic ce imita cenusa la culoare, avand striatii pe spate ce se simt bine la atingere. Evident, nu compania lituaniana este prima ce a ales plasticul cu striatii pe tablete.
eSTAR GRAND HD
Avem o camera asezata pe centrul capacului din spate, o camera rotunda ce iese in relief, iar putin mai jos se situeaza difuzorul tabletei eSTAR GRAND HD, difuzor nu foarte generos, insa unul ce pare sa ne ofere un sonor de calitate, conform producatorului.

Bineinteles, pe capacul tabletei ni se ofera si detalii despre tableta, cum ar fi ca ni se ofera modelul “eSTAR GRAND HD QUAD CORE BLACK”, si putin mai jos site-ul producatorului lituanian. Privit din laterala, se observa faptul ca nu avem o tableta prea subtire, pe hartie grosimea tabletei fiind de 10.5 milimetri.

Liniile sunt unele frumos realizate, ceva in stil “Samsung”, desi comparatia nu pare tocmai inspirata. Tot in partea lateral-dreapta ni se ofera butonul de volum, dar si cel de pornire al tabletei.

Dupa cum spuneam, lituanienii realizeaza in special tablete cu dotari entry-level. Aici avem un procesor ce face parte din familia Allwinner Technology, fiind un procesor cu patru nuclee, denumit Cortex A7, ce e tactat la 1.2 GHz.

Memoria RAM este de 1 GB, si cea interna de 8 GB. Doar memoria interna se poate extinde, la pana 32 GB, evident, ajutandu-ne de un microSD. Avem un ecran cu o diagonala 10 inch, bazat pe tehnologie TFT, fiind tactat la 1024 x 600 pixeli.

Camerele foto, evident, nu ne ofera niste poze prea reusite, avand un senzor principal de 2 megapixeli si unul frontal de 0.3.

eSTAR GRAND HD tableta accesibila cu touch de 10 inci on April 19, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *