E-BODA Izzycomm Z73 tableta foarte ieftina 3G

April 26, 2016

E-Boda este o companie de origine romaneasca, ce s-a fondat la inceputul anului 2003, fiind detinuta de 2 romani, Alexandru Dragoiu, cel ce detine 50% din actiunile E-boda, si fiul cunoscutului si controversatului om de afaceri, Silviu Prigoana, fiind vorba de Honorius Prigoana, ce detine cealalta jumatate din actiuni.

Majoritatea produselor importatoare provin din China, Taiwan sau Coreea de Sud, fiind vandute de majoritatea retailerilor romania. La inceput, E-Boda importa televizoare, insa incepand cu anul 2013, acestia s-au axat pe piata smartphone-urilor si a tabletelor, si au facut-o bine, deoarece la sfarsitul anului, 80% din vanzarile E-Boda erau reprezentate de tablete si smartphone-uri.

Cu un numar de doar 20 de angajati, cifra de afaceri a E-Boda a crescut semnificativ, din 2009 de la 2,8 milioane de euro, pana in 2012, cand compania inregistra o cifra de afaceri de putin peste 5,1 milioane de euro.
E-BODA Izzycomm Z73
Acum insa, sa trecem la tableta E-BODA Izzycomm Z73, o tableta cu dotari entry-level, un design frumos, si un pret pe masura, adica undeva in jurul a 250 lei. Spuneam ca avem un design frumos, si acest luru se observa in special pe partea din spate a tabletei, acolo unde avem de-a face cu un capac de culoare neagra mata, un capac ce nu ne ofera acces la baterie, deci este o tableta uni-body.

Linii frumoase de culoare neagra inchisa, ceva in genul iPhone 6 se observa pe capacul tabletei. Camera este una patratoasa, inconjurata de un inel de culoare alba si de o alta rama de un plastic lucios de culoare neagra. Pe spatele tabletei mai avem si un difuzor in forma unei flori.

Deci, pe spatele tabletei nu avem nici macar o inscriptie E-Boda, sau vreo alta inscriptie despre model, asamblare, si alte lucruri de genul, singurul loc unde intalnim logo-ul E-Boda este butonul de meniu, buton reprezentat de sigla E-Boda, ceva in genul Allview.

Despre specificatiile tehnice lui E-BODA Izzycomm Z73 nu sunt multe de spus, avand un procesor cu doua nuclee, procesor tactat la 1000 MHz, dar si o memorie RAM de doar 512 MB, semn ca tableta nu este una deloc puternica fiind, probabil, destinata vizualizarii de continut media.

Ecranul de 7 inch ne ofera imagini la o calitate de 1024 x 600 pixeli. Si conectivitatea 2G sau 3G este la posturi, semn ca putem folosi tableta asemeni unui telefon.

Memoria interna de stocare cu care soseste tableta este de 4 GB, memorie ce poate fi extinsa. In materie de camera de fotografiat, avem doar un senzor principal, de 2 megapixeli, deci nu avem camera secundara. Bateria este de 2.500 mAh, cu aceasta baterie putand folosi tableta la o utilizare continua, maximum 5 ore.

Din pricina dotarilor, beneficiem doar de Android 4.4 KitKat, fiind sigur faptul ca nu se va face trecerea la Android 5.0 Lollipop, iar Android 6.0 Marshmallow este doar un vis ce nu va deveni realitate pe tableta E-BODA Izzycomm Z73.

E-BODA Izzycomm Z73 tableta foarte ieftina 3G on April 26, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *