E-BODA Intelligence i200

June 22, 2015

E-BODA Intelligence i200 face parte din gama tabletelor ieftine si ofera performante destul de bune ruland fluent aplicatii si jocuri. Tableta re un procesor Intel Atom Dual Core modelul Z2520, la frecventa de 1.2 GHz si cache 1024 KB. Chiar daca are doar 2 nuclee fizice, procesorul lucreaza pe 4 fire de executie, astfel ca sistemul de operare lucreaza cu 4 procesoare virtuale permitand astfel o executie mai rapida a taskurilor.

Capacitatea de memorie instalata este 2048 MB DDR2. Nu pot sa nu remarc faptul ca la acest pret sunt putine tablete cu 2048 MB RAM. Displayul este de 7 inci pe tehnologie LED si rezolutie 1024 x 600 si nu este IPS, asta insemnand ca nu ofera unghiuri de vizibilitate foarte bune, trebuie privit perpendicular cu ecranul.

E-BODA Intelligence i200

Vezi aici promotia la E-BODA Intelligence i200

Spatiul de stocare este de 8 GB in care este instalat si sistemul de operare, ceea ce face ca spatiul liber si disponibil sa fie mai mic insa puteti pune un microSD cu capacitate maxima de 32 GB.

Tableta E-BODA Intelligence i200 beneficiaza de 2 camere video, una pe carcasa din fata pentru conferinte, avand calitate mica 0.3 MP insa suficienta pentru apeluri skype, iar a doua camera principala pe capacul exterior de 2 MP.

Pentru conectarea la internet se foloseste modulul wifi 802.11 b/g/n ce permite viteze de pana la 100 Mbps. Viteza prin wifi depinde foarte mult de cate dispozitive sunt conectate in acelasi timp la router cat si canalul de comunicatii ales in setarile routerului. Daca routerele vecinilor sunt setate pe acelasi canal vor exista interferente si astfel veti avea viteze mult mai mici pe wifi.

Acumulatorul este de 3000 mA si poate reda pana la 4 ore de videouri/filme. Recomandat este sa incarcati de cateva ori acumulatorul cu tableta oprita pentru a beneficia de performanta maxima a acumulatorului. Tableta nu include slot pentru cartela 3G si in consecinta nu se pot folosi date mobile sau functie de telefon. De asemenea nu are functie de GPS.

Sistemul de operare cu care vine aceasta tableta este Android 4.4 KitKat fiind una dintre cele mai bune versiuni, foarte bine optimizata pentru performantele acestei tablete.

Raportul pret-performante este motivul pentru care va recomand aceasta tableta. Un minus al tabletei poate fi brandul mai putin cunoscut, si care ar putea fi important in vederea garantiei si suportului. Sub acest aspect puteti lua in calcul ca alternativa tableta Evolio Axis care se gaseste la reducere la un pret mai mic decat E-BODA Intelligence i200.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *