Dragon Touch Y88X Plus din gama de tablete ieftine cu pret pana in 300 lei

April 11, 2016

Dragon Touch Y88X Plus este o tableta ce se defineste in primul rand pentru designul interesant care ni-l ofera, multele accesorii cu care vine in cutie, dar si faptul ca beneficiem de un sistem de securitate tip “Control parental”, semn ca tableta este una destinata in primul rand micutilor, si surpriza.

Dragon Touch este o companie ce in anul 2015 a fost in TOP 10 al vanzarilor de tablete, chiar daca numele firmei nu ne inspira prea multa incredere. Spuneam ca impresioneaza designul la aceasta tableta.

Se remarca satele destul de bine realizat al tabletei Dragon Touch Y88X Plus, spate ce pe culoarea violet deschis arata foarte bine, dupa parerea noastra. Camera este una destul de mare, doar ca marime, deoarece senzorul de fotografiere este unul VGA.
Dragon Touch Y88X Plus
Probabil multi consumatori ar critica pe cei de la Dragon Touch deoarece inca mai folosesc camera VGA pe device-urile lor. Totusi, compania chineza a incorporat atat camera frontala cat si camera principala pe acest model de tableta, chiar daca ambele sunt VGA.

Pentru doar 280 lei nu orice companie se incumeta sa achizitioneze atat senzor frontal cat si principal. Carcasa este una uni-body, ce nu permite acces la unitatea Litiu-Polymer a acestei tablete. cardul microSD putand fi introdus in tableta prin micul orificiu situat in zona inferioara a tabletei.

In partea superioara se situeaza butonul de pornire a tabletei, jack-ul de 3.5 milimetri pentru casti, dar si orificiul USB 2.0. Grosimea tabletei este una destul de mare, avand 10.2 milimetri, insa nu ar trebui sa avem si mofturi la un asemenea pret.

Specificatiile hardware si software ale tabletei Dragon Touch Y88X Plus nu sunt deloc “WOW”, deoarece, cum spuneam si mai sus este o tableta destinata copiilor, iar celor mici nu le trebuie specificatii prea puternice pe o tableta pe care vor doar sa vizioneze desenul animat preferat, sau sa ruleze mici joculete.

Ecranul pe care vor fi redate aceste lucruri este unul de 7 inch, ecran tactat la 1024 x 600 pixeli, fiind de tip HQ LED, capacitiv, insa nu se specifica in cate puncte, cel mai probabil in 5. Procesorul este unul cu patru nuclee, fiind tactat la 1200 MHz, iar memoria RAM de 512 MB DDR nu pare sa faca tableta sa functioneze prea rapid.

Spatiul de stocare este de 8 GB, insa poate fi extins la pana 32 GB. Dragon Touch Y88X Plus vine cu sistemul de operare este Android 4.4 KitKat, maximum pentru ceea ce ni se ofera din punct de vedere hardware, 5.1 Lollipop probabil ca functiona destul de greu, iar despre Marshmallow 6.0 nici nu se poate aduce vorba.

Dragon Touch Y88X Plus din gama de tablete ieftine cu pret pana in 300 lei on April 11, 2016 rated 4.8 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *