Cele mai bune tablete multimedia din acest an

July 19, 2016

Cele mai bune tablete incep sa capete tot mai mult teren in tara noastra, si nu numai. Tabletele , de altfel, au fost create la o dimensiune nu prea accesibila, unele atingand chiar si 17 inch, adica mai mari decat un ecran de laptop, insa au fost menite spre a inlocui atat telefonul cat si laptopul.

Astfel, cu o tableta de maximum 8 inch ti-ai putea monitoriza atat cartela, dar si mail-ul, contul personal de Facebook, contul la banca, sa vizionezi un film, dar sa ai parte si de cateva jocuri. Cam aceasta ar fi menirea tabletei, tableta atat de neinteleasa la momentul lansarii. Mai jos vei gasi probabil cele mai bune tablete ca si dotari, lansate pana in momentul acestui articol.

Probabil cea mai interesanta tableta atat din punct de vedere al specificatiilor, cat si a aspectului exterior, este tableta NVIDIA Shield K1, o tableta ce masoara 8 inch in diagonala, ecranul fiind tactat la o rezolutie Full HD.
Nvidia Shield Tablet K1
In momentul cand achizitionezi o tableta, trebuie avut in vedere si raportul calitate/pret, la aceasta tableta Nvidia, el fiind unul foarte bun, deoarece in schimbul a 150-160 de euro ni se ofera design metalic, cu unele zone de cauciuc, dar si specificatii foarte bune fiind adresata segmentului de gaming. Deci, daca iti doresti o tableta cu un design ceva mai neconventional, poti achizitiona modelul Nvidia Shield K1

Lenovo Yoga Tab 3 Pro este numele unei alte tablete foarte interesante, ce soseste cu cel mai recent sistem de operare (Android 6.0 Marshmallow), un display de 10 inch, un design de-a dreptul interesant, cu linii subtiri, si cu o zona inferioara usor bombata, spre atasarea unei tastaturi, dar si spre redarea unui sonor cat mai puternic, deoarece acolo se situeaza si cateva boxe.
Lenovo Tab Yoga 3 Pro
Ca si specificatii, avem o camera principala de 13 megapixeli, cu un senzor frontal de 5, o memorie RAM de 2 GB intretinuta de un procesor cu 4 nuclee de la Intel, tactat la 2.24 GHz, si o rezolutie 4K (2560 x 1600 pixeli). Bateria este o unitate incredibil de mare, de pana la 10200 mAh, cu o autonomie de pana la 2-3 zile.

In concluzie, dintre zeci, poate chiar sute de lansari pe piata tabletelor, cele doua de mai sus sunt cele mai interesante, insa, exista si tablete ce se axeaza pe o anumita ramura (design, specificatii, sonor, etc.).

Cele mai bune tablete multimedia din acest an on July 19, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *