ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A tableta Intel Quad-Core, ecran IPS, 1 GB RAM

May 4, 2016

Probabil ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A este o denumirea prea pompoasa pentru o tableta de 600 lei, iar, din aceasta denumire nu se deduce decat marimea tabletei, “7.0”, avand 7 inch.

Designul este unul frumos realizat, ASUS incepand sa realizeze design-uri interesante inca de la prima tableta ce a facut parte din gama “ZenPad”, si la telefoane fiind la fel, ASUS readucand la moda telefoanele fashion, sau cele destinate ascultatorilor de muzica.

Nici pe partea de specificatii nu stam prost, semn ca tableta este una frumos realizata, iar pretul de doar 600 lei ne duce cu gandul la o tableta destinata si celor cu un buget ceva mai mic, dar isi doresc design frumos si specificatii bune. Inainte de a incepe sa va spunem despre aspectul acestui terminal, trebuie sa stiti ca rosu e culoarea de baza.
ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A
Acum sa incepem cu specificatiile tehnice. Pentru 600 lei ni se ofera un procesor de la Intel, mult cunoscutul model Intel Atom x3-c3200, un procesor cu patru nuclee fizice, ce ruleaza la 1.1 GHz, in timp ce memoria RAM este de 1 GB. Acceleratorul grafic nu este unul prea nou, avand Mali 450 MP4.

Memoria de stocare care ni se ofera este de 16 GB, mai toate modelele ce se incadreaza in aceasta categorie oferindu-ne cam 8 GB, iata ca ASUS a plusat, si a plusat chiar si atunci cand ne dorim sa extindem memoria, deoarece avem 64 GB maxim, la mai toate tabletele de acest pret, maxim fiind 32 GB.

Avem atat camera principala, cat si frontala, cea frontala avand un senzor de 0.3 megapixeli, in timp ce camera principala are un senzor de 2 megapixeli, ce promite poze la o calitate decenta. La posturi este Android 5.0 Lollipop, ce ruleaza cu “ZenUI” pe ecranul de 7 inch al tabletei ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A.

Dupa cum spuneam, culoarea de baza la aceasta tableta este rosul. In momentul cand aprindem tableta, sistemul de operare ruleaza pe un background rosu. Si nu doar asta este rosu. Partea din spate a tabletei este de culoare rosie, culoare aplicata peste un plastic ce se simte bine la atingere, cu striatii ce fac ca tableta sa nu alunece din mana.

Pe spatele tabletei ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A mai avem doar inscriptia “ASUS”, singurul lucru ce nu este rosu pe acest terminal, fiind de culoare argintie. Privit din laterala, observam un contrast aproape perfect rosu-negru, deoarece liniile sunt realizate din imbinatura de culoare dintre partea frontala si cea din spate a tabletei ASUS ZenPad C 70 Z170C-1C027A.

Chiar si butonul ON/OFF sau cel de volum sunt de culoare rosie. Pe partea frontala se observa un ecran inconjurat de margini negre, logo-ul ASUS, un difuzor pentru apeluri si senzorul camerei frontale.

ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A tableta Intel Quad-Core, ecran IPS, 1 GB RAM on May 4, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *