ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A cu procesor Intel Quad-Core cu ecran IPS

May 23, 2016

ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A este o tableta destinata celor cu un buget ceva mai redus, costand maximum 500 lei in magazinele din Romania, iar in schimbul acestei sume ni se ofera un design simplist, elegant, dar si specificatii normale pentru pretul servit.

ASUS a inceput nu demult productia de tablete si telefoane, pe la sfarsitul anului 2014 acestia lansandu-si primele gadgeturi puternice, acestea prinzand imediat la public, semn ca s-au axat imediat si pe aceasta piata, si o fac destul de bine, chiar si la debutul acestui an lansand cateva telefoane interesante, destinate unor anume categorii, precum: fashion, photo, si nu numai.

Insa, acum sa vorbim despre modelul ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A. Spunema ca ni se ofera un design simplist si elegant. In primul rand observam un frumos contrast de culoare intre partea frontala si partea din spate a tabletei.
ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A
Pe spatele tabletei observam o carcasa de culoare alba, un alb interesant, ce pare sa nu atraga amprente, in timp ce stiatile prezente fac ca tableta sa se simta bine la mana. Intr-un colt se afla camera principala a acestei tablete.

Partea din spate este inconjurata dintr-o portiune subtire de plastic, plastic “stralucitor” pe care se situeaza mai multe detalii, precum gama “ZenPad”, tehnologia pe care se bazeaza elementele hardware, si anume “intel inside”.

Pe centrul capacului se mai situeaza si inscriptia “ASUS”, putin iesita in releif, de culoare alba. Pe partea frontala, ni se ofera un background negru, cu camera frontala si difuzorul in partea de sus, in timp ce jos avem din nou inscriptia “ASUS”, de culoare neagra.

Dupa cum specificam mai sus, tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A este un gadget bazat pe tehnologie Intel, avand un procesor Intel Atom x3-C3200, procesor ce este tactat la 1.1 GHz, avand 4 nuclee. Acceleratorul grafic este Mali 450 MP4 face ca tableta sa ruleze ceva mai repede, dar si memoria RAM de 1 GB compenseaza la acest lucru.

Ca si memorie de stocare, avem 16 GB intern, iar daca memoria nu este suficienta, aceasta se poate extinde cu un card, la pana 64 GB. Ca si camere de fotografiat, ni se ofera un senzor frontal de 0.3 megapixeli si unul principal de 2 megapixeli. Ca si sistem de operare, avem Android 5.0 Lollipop, si cel mai probabil nu se va face trecerea la Android 6.0 Marshmallow.

ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A cu procesor Intel Quad-Core cu ecran IPS on May 23, 2016 rated 4.7 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *