Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A Intel Quad-Core, 2 GB DDR

August 31, 2015

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A este una dintre cele mai ieftine tablete cu 2 GB RAM, iar avand in vedere ca vine cu cel mai nou procesor de la Intel, tableta este un best buy. Noul procesor, modelul Intel SoFIA s-a lansat de curand si fata de generatiile mai vechi de procesoare ofera un raport mai bun intre performante si consumul de energie astfel ca tableta poate ajunge la o autonomie de pana la 8 ore de functionare continua in redare video la rezolutie HD.

Datorita memoriei de 2 GB DDR si a procesorului performant cu 4 nuclee, nu veti intampina nicio problema in ceea ce priveste rularea oricarei aplicatii sau jocuri chiar si cele mai complexe.

Designul este foarte atractiv, fiecare detaliu fiind foarte bine conturat, precum marginile tabletei usor curbate pentru a spori confortul, materialul de pe spatele tabletei prezinta linii proeminente cu rol anti-alunecare si impotriva petelor sau a zgarieturilor.
Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A

Vezi aici pretul tabletei Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A

Diagonala de 7 inci o face foarte compacta, astfel ca tableta cantareste nu mai mult de 320 grame putand fi transportata chiar si in buzunar. Ecranul este capacitiv multi-touch 10 puncte cu rezolutie de 1280 x 800 si tehnologie IPS ceea ce ofera culori vibrante, contrast suficient de puternic si unghiuri de vizualizare foarte bune.Ecranul este protejat impotriva socurilor de tehnologia corning gorilla si pelicula anti-fingerprint ajuta la prevenirea petelor.

Spatiul de stocare initial este de 16 GB, din care cativa sunt ocupati de sistemul de operare Android versiunea 4.4. KitKat, insa tableta Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A ofera posibilitatea instalarii unui card de memorie cu capacitatea de pana la 128 GB, astfel veti scapa de grija spatiului putand instala jocuri si sa descarcati filme la discretie.

Camera video frontala ofera o rezolutie de 0.3 MP precum majoritatea tabletelor ieftine putand fi folosita pentru conferinte skype, insa camera principala are rezolutia de 5 MP putand fi folosita si pentru fotografii pe timp de noapte activand modul de lumina redusa.

Conectarea la internet se realizeaza prin wireless cu standardul 802.11 b/g/n si nu exista slot pentru cartela de date. Pentru a folosi date mobile puteti partaja internetul de pe telefonul mobil prin intermediul bluetooth-ului sau prin crearea unui hotspot wifi. Exista si support wifi miracast astfel ca daca aveti un smart tv puteti sa vizualizati continutul tabletei direct pe ecranul televizorului folosind conexiunea wireless.

Tableta dispune atat de GPS dedicat prin sateliti Glonass cat si AGPS asistat de internet pentru o mai buna si mai rapida precizie, astfel ca poate deveni foate utila in concedii pentru indicatii rutiere sau vizionarea hartilor.

Interfata ZenUI de care se bucura tabletele Asus este foarte bine optimizata atat din punct de vedere vizual cat si al performantei.

In concluzie daca doriti o tableta cu performante peste medie, cu autonomie mare si la un pret accesibil recomand cu incredere ZenPad 7.0 Z370C-1B051A.

Asus ZenPad 7.0 Z370C-1B051A Intel Quad-Core, 2 GB DDR on August 31, 2015 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *