Acer Predator GT-810-13VT tableta cu rezolutie Full HD si 2 GB RAM

April 16, 2016

Acer a lansat in 2016 gama “Predator”, iar evident, modelul Acer Predator GT-810-13VT este unul din aceasta gama. Primul lucru care ne sare in ochi este evident designul ce ne duce cu gandul spre o adevarata tableta de gaming, insa, in interior nu identificam specificatii prea wow.

Dupa cum spuneam, designul este unul incredibil, cu mare atentie realizat, avand patru difuzoare frontale de culoare rosie, culoarea rosie fiind in mare parte reprezentantul acestei game, asemeni celor de la ASUS.

Tot in partea frontala mai sunt si niste linii argintii, frumos realizate, dar si o camera de 2 megapixeli, ce nu promite niste selfie-uri prea stralucite. Dar, daca e o tableta de gaming nu ne trebuie selfie-uri pe ea.
Acer Predator GT-810-13VT
Ca specificatii tehnice, Acer Predator GT-810-13VT ne ofera un procesor foarte bun, Intel Atom x7-Z8700, procesor ce ne ofera o putere de 1.6 GHz per nucleu, fiind un procesor cu 4 nuclee, ce beneficiaza, evident de tehnologie Intel.

Memoria RAM este reprezentata de o placa de 2 GB, insa o placa de tip LPDDR3, un model ceva mai imbunatit decat “DDR3”. Probabil la spatiul de stocare se mai putea lucra putin, deoarece pentru o tableta de gaming cei 32 GB nu par suficienti.

Bineinteles, s-a introdus un slot pentru card microSD, ce poate sa extinda memoria acestei tablete la pana 128 GB. Si acceleratorul este unul tot marca Intel, mai exact Intel Graphics, ce pare sa ne ofere o utilizare putin imbunatatita. Camera principala beneficiaza de un senzor de 5 megapixeli, senzor la care nu observam vreun anumit blitz.

Designul la Acer Predator GT-810-13VT pare destul de agresiv, dar si elegant in acelasi timp, Acer fiind probabil primii producatori de tablete ce ne ofera o tableta de “gaming”, distingandu-se cu acest lucru de concurenta, concurenta ce este tot mai acerba in ultima vreme.

Per total, pentru pretul de 1.500 lei, Acer ne ofera o tableta cu specificatii foarte bune, si cu un design atragator, ce promite sa sara in ochi oricarui “consumator”, raportul calitate-pret fiind unul numai bun.

Acer Predator GT-810-13VT tableta cu rezolutie Full HD si 2 GB RAM on April 16, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *