Acer Iconia One B3-A20-K7ZY tableta cu ecran 10.1 inci IPS si autonomie mare

April 9, 2016

Acer Iconia One B3-A20-K7ZY este o tableta ce reprezinta modelul ceva mai ieftin a lui K6E0, model ce costa in jur de 700 lei, insa acest gadget beneficiaza de acelasi design surprinzator, design ce avantajeaza foarte mult tableta, fiind una eleganta ce ar putea fi folosita chiar si in domeniul business.

Dupa cum spuneam, ni se ofera acelasi design interesant, cu un spate foarte frumos, in special pe culoare alba, insa nici negrul nu face exceptie de la regula. Spatele este realizat dintr-un plastic de buna calitate, oferindu-ne mici striatii pe spatele tabletei, ce se simt bine la atingere.

Tot pe spate se situeaza si camera principala, ce ne ofera un senzor de 5 megapixeli, ce promite niste poze la o calitate decenta. Pe partea frontala se identifica doua difuzoare destul de mici, insa ce promit o acuratete interesanta.
Acer Iconia One B3-A20-K7ZY
Marginile sunt destul de groase, de culoare alba. Pe aceleasi margini se intalneste camera frontala, camera cu un senzor de 2 megapixeli, in timp ce pe cealalta margine se observa inscriptia argintie “Acer”, ce iese putin in relief.
Specificatiile tehnice nu surprind cu cine stie ce.

Beneficiem de acelasi procesor ca pe K6E0, si anume MediaTek MT8163 Cortex A53, procesor cu 4 nuclee, ce e tactat la puterea de 1300 MHz, in timp ce memoria RAM este aceeasi placa de 1 GB, DDR3L. Spatiul de stocare este mai redus, beneficiind de 16 GB pe modelul Acer Iconia B3-A20-K7ZY, in timp ce pe K6E0 aveam 32 GB.

Ni se clarifica lucrul cu extinderea memoriei RAM. Atat pe K6E0, cat si pe K7ZY avem locas pentru card microSD, memoria putand fi extinsa la pana 128 GB. Nu este o tableta ce ofere conectivitate 2G, 3G sau 4G, avand doar conectivitate wireless.

Greutatea tabletei este de doar 0.5 kilograme, o greutate ideala pentru o tableta, in timp ce grosimea de 9.5 milimetri nu este prea mare. Ca si sistem de operare, Acer Iconia B3-A20-K7ZY ruleaza Android 5.1 Lollipop, si cel mai probabil nu se va face update-ul la Android 6.0 Marshmallow.

Acer Iconia One B3-A20-K7ZY tableta cu ecran 10.1 inci IPS si autonomie mare on April 9, 2016 rated 4.9 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *