Acer Iconia One B3-A20-K6E0 tableta de 10,1 inci si camera web 5 MP, autonomie de pana la 10 ore

April 27, 2016

Pentru pretul de 650 lei, tableta Acer Iconia One B3-A20-K6E0 ne ofera tot ceea ce este posibil. De la un design foarte dragut, si pana la specificatii suficiente pentru raportul de pret, tableta pare si ramane interesanta, Acer axandu-se destul de mult pe productia tabletelor incepand cu anii 2015, si continuand probabil si pe anii viitori, deoarece conform statisticilor le merge destul de bine.

Designul chiar este unul dragut, in special spatele acestei tablete. Pe culoare alba, asezat langa o alta suprafata de culoare alba, gadgetul va putea fi deosebit doar datorita camerei de culoare neagra, deoarece culoarea alba a tabletei este una foarte bine realizata.

La atingere se simt unele striatii, destul de interesante, deoarece materialul folosit nu poate prelua amprentele si nici nu se va zgaria la fel de repede, ca si la un plastic “stralucitor”. Singurul lucru ce straluceste pe aceasta tableta este inscriptia “acer”, de pe spatele tabletei Acer Iconia B3-A20-K6E0.
Acer Iconia One B3-A20-K6E0
Deoarece este o tableta de 10 inch, ar trebui sa fie folosita mai mult pe latime, tot in aceasta pozitie aparand si in poza oficiala. Tot in acet mod ni se ofera si camera frontala, o camera cu un senzor de 2 megapixeli, numai buna pentru conferintele video cu amicii sau ceilalti angajati de la birou.

In partea frontala ni se mai ofera doua difuzoare, destul de mici, insa ce promit sa ne ofere un volum destul de ridicat. Inscriptia “Acer” este prezenta si in partea frontala.

Procesorul folosit este un MediaTek, mai exact MediaTek MT8163 Cortex A53, un procesor Quad-Core ce ne ofera o autonomie de 1.3 GHz. Memoria RAM utilizata este reprezentata de o placuta de 1 GB, placuta de tip DDR3L.

Memoria interna este de 32 gb, insa nu ni se specifica daca se poate extinde cu ajutorul unui card microSD. Ecranul de 10.1 inch ne ofera imagini la rezolutia de 1280 x 800 pixeli, in timp ce, ecranul este unul multi capacitiv in 10 puncte, astfel, putem utiliza ambele maini in acelasi timp pentru a realiza operatii importante.

Sistemul de operare folosit nu este Android 6.0 Marshmallow, si nici nu stim daca se va face update, insa, Android 5.1 Lollipop este la posturi, cu o interfata destul de personalizata de cei de la Acer.

Acer Iconia One B3-A20-K6E0 tableta de 10,1 inci si camera web 5 MP, autonomie de pana la 10 ore on April 27, 2016 rated 5.0 of 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *